Artrose knie.png

Ik ben 79 jaar oud. Ik had al 2 jaar ernstige beenpijn, dus besloot ik een operatie te ondergaan, maar toen vond ik de Safe Laser en behandelde ik mezelf ermee. Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren. 

Een pijnvrije toekomst (zonder medicatie) is mogelijk na een aantal maanden 

Safe Laser thuis therapie

Luister hier de ervaring van Ine - Zij kon al 8 jaar lang niet lopen door artrose in haar voet, artritis en een zwevend stukje bot in haar voet.

Safe Laser gezin.jpg

"Ik heb een Safe Laser aangeschaft en ik ben nu pijnvrij zonder medicatie."

"Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren."

"Ik merk verbetering tijdens traplopen en fietsen gaat ook elke week beter."

Safe Laser gezin.jpg

"Ik had al een aantal maanden last van mijn schouder. Ik merkte na 5 behandelingen al verschil. "

"Ik vond de behandeling erg fijn"

"De extra pijnstilling die ik de afgelopen weken gedurende de nacht nodig had, heb ik niet meer gebruikt na 1 week Safe Laser te gebruiken."

"Ik merkte na 4 behandelingen echt verbetering tijdens het wandelen."

"Ik had een tenniselleboog"

Safe laser logo.png

Nieuw in nederland

Safe Laser is de genezing van de toekomst. Soft laser therapie heeft zich de afgelopen 50 jaar bewezen zonder negatieve bijwerkingen bij professionele instanties zoals ziekenhuizen, artsen, reumatologen, fysiotherapeuten, etc. Deze medisch gecertificeerde thuis therapie is uniek omdat de Europese Unie Safe Laser heeft goedgekeurd als een veilig medisch thuishulpmiddel, bij elke andere soft laser therapie is een veiligheidsbril verplicht en thuisgebruik niet mogelijk. Door deze Europese goedkeuring kan elk huishouden nu ook eenvoudig thuis genieten van de vele voordelen van soft laser therapie. Soft laser therapie is uitermate geschikt voor pijn, ontstekingen en activeert bio-stimulatie (het zelf herstellend vermogen van het lichaam).

Meer dan 1.000 artrose patiënten zijn pijnvrij na het gebruik van Safe Laser. Vaak zonder medicatie en eenmaal pijnvrij betekent ook echt pijnvrij, zonder therapie of medicatie. 

GA DIRECT NAAR:

Wat is ARTROSE?

In Nederland hebben bijna 1,5 miljoen mensen artrose. Artrose kan in alle gewrichten optreden. De meest voorkomende vormen van artrose zijn knieën, de heupen, de handen/vingers , de grote teen, de nek en de onderrug. Artrose is het proces waarbij de kwaliteit van het kraakbeen achteruit gaat; kraakbeen degeneratie. In de volksmond wordt het ook wel slijtage genoemd maar die term is niet helemaal terecht. De term slijtage laat ons denken dat de kraakbeenlaag afslijt door bijvoorbeeld het schuren van het oppervlak, maar dit is niet het geval. Kraakbeendegeneratie betekent dat de afbraak van de kraakbeencellen sneller verloopt dan de aanmaak. Hierdoor neemt de kwaliteit van het kraakbeen af. De kraakbeenlaag wordt hierdoor niet alleen dunner, ook de dichtheid van het kraakbeen wordt minder.

Hoe werkt Safe Laser?

De bijzondere technologie van Safe Laser is gepatenteerd en is door de Europese Unie goedgekeurd en gecertificeerd als een veilig medisch thuis-hulpmiddel waarmee u vrijwel alle acute en chronische pijnklachten kunt behandelen. Safe Laser heeft duizenden artrose patiënten pijnvrij gemaakt. Deze patiënten zijn zelfs 2 jaar na de behandelingen nog steeds pijnvrij en kunnen weer genieten van de kleine dingen. Een behandeling met Safe Laser is pijnloos en heel eenvoudig. U kunt uw behandeling rustig op de bank, in de tuin, op bed of elke andere locatie uitvoeren. Safe Laser heeft het formaat en gewicht van een kleine zaklamp. Het infrarode (veilige) laserlicht behandelt de oorzaak van pijn, ontstekingen en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Wat doet ARTROSE met je?

Heeft u artrose? Door pijn, stijfheid en veranderingen in het gewricht kunt u vaak minder goed bewegen. U kunt bijvoorbeeld uw knie niet meer volledig buigen of strekken, u kunt geen lange wandelingen meer maken, niet meer in de tuin werken of niet meer met de kleinkinderen spelen. De ongemakken die artrose met zich meebrengt kunnen het leven enorm beperken. Het is belangrijk om te voorkomen dat artrose erger wordt en de pijnklachten en beperkingen alleen maar toenemen. Het is gebruikelijk dat patiënten met artrose in een depressie terecht komen omdat er geen licht aan het einde van de  (pijnlijke) tunnel lijkt. Artrose kan je leven volledig op zijn kop zetten en het is belangrijk dat u de juiste keuzes maakt om het natuurlijke herstel te bevorderen in plaats van symptoomgericht te behandelen.

Wetenschappelijk.jpg

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN ARTROSE EN SOFT LASER

 

Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken naar het effect van Low Level Laser therapie bij artrose van o.a. de knie. Een aantal van deze onderzoeken staan hieronder weergegeven. 
 

Uitleg behandeling Safe Laser.jpg

DE OORZAAK VAN ARTROSE

Is onderstaande informatie moeilijk te begrijpen?

Schrijf u dan in voor het gratis intake gesprek of klik hier.

De oorzaak van artrose is tot nu toe nog onbekend in Nederland. Het advies voor de behandeling van artrose is daarom altijd:

  • in beweging blijven

  • pijnstillers

  • ontstekingsremmende injectie

  • prothese

 

Deze adviezen voor het behandelen van artrose, exclusief in beweging blijven, zijn gericht op het behandelen van het symptoom.  Deze adviezen zorgen er niet voor dat het lichaam zelf weer gaat herstellen en daardoor pijnvrij wordt. We gaan hier wat dieper op in.

Artrose is een verandering in het gewricht wat is ontstaan door degeneratie. Degeneratie begint in de cel. Elke cel bevat meerdere mitochondriën, de energie-fabriekjes van je lichaam. In de mitochondriën worden zuurstof en voedingsstoffen verwerkt naar ATP, de energie van je lichaam. Alle organen en weefsels hebben ATP nodig om te functioneren: spiercellen om aan te spannen, kliercellen om hormonen te maken, zenuwen om informatie voort te geleiden en organen om neurotransmitters en enzymen te maken. Voor al die biochemische reacties zijn verschillende grondstoffen nodig en zuurstof is de belangrijkste grondstof.

In onderstaande video is de elektronenoverdracht in de binnenste membraan van de mitochondrien te zien. Deze elektronenoverdracht is een ontzettend belangrijk proces in het lichaam met eindproduct ATP. 

Het cytochrome-c oxidase enzymcomplex is het laatste enzym in de elektronenoverdracht in de binnenste membraan van de mitochondriën. In bovenstaande video is te zien dat "Cyto C" cruciaal is voor de aanmaak van ATP.  Zuurstof moet dit enzym passeren voordat het verwerkt kan worden naar energie (ATP) en de cel zijn functie kan uitvoeren. Een functie van de cel is o.a. regeneratie ofwel het vernieuwen van je cellen. Zonder dat je het doorhebt vernieuwt een mens zichzelf continu. Op celniveau zijn we zelfs elke twee tot drie maanden een compleet ander mens. Cellen zijn dus continu in beweging maar zonder voldoende ATP stopt deze beweging en vernieuwing. Dit is het moment dat regeneratie veranderd in degeneratie. Hierdoor worden weefsels, cellen, kraakbeen en capillairen niet meer vernieuwd, ligt het gebied stil en ontstaan er langzaam klachten. Je herkent het vast wel dat je 'opeens' last hebt van klachten. Eigenlijk heeft deze klacht zich al jarenlang in het lichaam ontwikkeld.

 

Het is voor je gezondheid en het herstel van je klachten belangrijk om een degeneratief gebied om te vormen naar een regeneratief gebied. We gaan hier nog wat dieper op in:

1200px-Cytochrome_C_Oxidase_1OCC_in_Memb
Cytochrome c oxidase enzym.gif

Cytochrome C oxidase enzym

Stikstofmonoxide.png
Formule stikstofmonoxide.jpg

Stikstofmonoxide (Nitric Oxide)

Stikstofmonoxide (NO) is een kleurloos gas en is afkomstig van uitlaatgassen, energiecentrales maar ook naarmate we ouder worden of ziek zijn (geweest) produceert je lichaam te veel NO. Stikstofmonoxide heeft veel positieve werkingen in het lichaam zoals het ontspannen en verwijding van onze bloedvaten en het verbetert de bloedcirculatie. Maar het heeft ook een negatieve werking in het lichaam. Stikstofmonixide blijft kleven aan het cytochrome-c oxidase enzymcomplex. De functie van het cytochrome-c oxidase enzymcomplex is te zien in bovenstaande video. Je kunt deze verkleving vergelijken met een voedingswarenfabriek waarbij de doorgang geblokkeerd wordt door afval. Grondstoffen kunnen de fabriek niet meer in en het eindproduct kan de fabriek niet meer uit. Op den duur komt de fabriek stil te liggen en raakt vervallen. Hetzelfde gebeurt met de energiefabriekjes (mitochondrien) in je lichaam. De voedingsstof zuurstof kan de fabriek niet meer in door de blokkades en het eindproduct ATP kan je fabriek niet meer uit. De activiteit van je energiefabriek komt stil te liggen, er worden geen nieuwe cellen aangemaakt waardoor je cellen vervallen raken, niet meer vernieuwen en er uiteindelijk klachten ontstaan.

Het verstikkende effect van stikstofmonoxide in de mitochondrien wordt in talloze wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.

 

Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
 
Artrose knie Safe Laser.png

Ik ben 82 jaar en ik heb al jaren last van artrose in mijn heup. Ik merkte na 6-8 weken pijnverlichting in mijn heup. Ik heb mijzelf ook de maanden erna nog dagelijks behandeld voor volledig herstel. Het is nu 2 jaar later na het gebruik van Safe Laser en ik ben nog steeds pijnvrij. Soms treed pijn in lichte mate op maar na het gebruik van Safe Laser stopt dit na 1-2 dagen. Ik ben heel blij met Safe Laser, ik gebruik het voor allerlei klachten 

Knie artrose Safe Laser.png

Ik ben 62 jaar en ik heb de afgelopen 40 jaar intensief karate uitgevoerd. Mijn kraakbeen was zo versleten dat mijn arts zei dat er geen mogelijkheid was om te herstellen. Beide knieen waren slecht maar ik besloot om er slechts één te behandelen met Safe Laser. Ik merkte na 5-6 behandelingen verschil tijdens het traplopen aan de behandelde knie, deze deed veel minder pijn terwijl mijn andere knie nog pijn deed. 

whatsapp.png

Ja, het is artrose ik moest eigenlijk geopereerd worden en dan zou ik 2 pinnen in mijn voet krijgen maar dat hoef nu niet meer dankzij de laser, ik ben nu echt happy zonder pijn.😁😁 De chirurg zei: je heb 2 opties opereren of niet operen en er is niks meer aan te doen. nou je zie het en ook zo snel al ik ben echt zo blij dat ik de laser heb gekocht en inderdaad het was even doorzetten maar hij is geweldig! 

Pijnvrij bewegen safe laser.jpg

ERVARINGEN ARTROSE PATIËNTEN 

Safe Laser vitaliteit.jpg

Wij genieten ervan dat we uw pijn kunnen weghalen waardoor uw vitaliteit verhoogt en u meer kwaliteit van leven ervaart.

Pijnvrij bewegen safe laser.jpg

DEZE KLACHTEN KUNT U OOK

(NAAST ARTROSE) 

VEILIG THUIS BEHANDELEN 

Wetenschappelijk aangetoond

 

Musculoskeletale aandoeningen

Algemene problemen

Tekening persoon ATP Safe Laser.png

1. Stijve nek
2. Verwonding van het schoudergewricht
3. Tennis- of golfelleboog, elleboogpijn
4. Tendovaginits
    Carpaal tunnel syndroom
5. Onderrug pijn,

    Hernia

6. Reuma, reumatoïde artritis, artritis
7. Sportblessures
    Stam (distorsie)
    Kneuzing
    Hematoom
    Breuk
    Ruptura van teania, spier of pees
    Knieblessures

8. Kniepijn

    Heuppijn

    Gewrichtsslijtage, artrose

    Heupgewricht slijtage
    Kniegewricht slijtage
    Vervangende operatie

    Heupvervangende operatie
    Knie-vervangende operatie
9. Letsel van enkelgewricht,     

    enkelverstuiking
10. Spur (exostosis calcanei), letsel of

      ontsteking van calcanei of achillespees
11. Versnelling van revalidatie na operatie
12. Breuk

1. Oorproblemen
    Ontsteking, pijn, jeuk
    Tinnitus
    Otitis media
2. Tandheelkundige problemen
    Kiespijn
    Gingivitis, parodontitis
    Ontsteking of atrofie van het tandvlees
    na implantatie
3. Allergie, astma, rhinitis
    Vermindert de symptomen
4. Huidproblemen
    Eczeem, huidontsteking
    Herpes simplex en zooster
5. Diabetes mellitus
    Ulcus cruris,
    Niet helende wonden
6. Cosmetisch
    Ontsteking
    Rimpels
7. Verwondingen rond het huis
    Kneuzing, snijwond
    Brandwond
8. Vermoeidheid, zwakte
9. Veterinaire interventie

 
Safe Laser gezin.jpg

DE MEEST EFFECTIEVE OPLOSSING VOOR ARTROSE 

is Safe Laser thuis therapie

Safe laser logo.png

THUIS THERAPIE

ACTIVEERT BIOSTIMULATIE

De gepatenteerde technologie van Safe Laser zorgt ervoor dat thuis behandelen nog nooit zo effectief en veilig was. Het infrarode laserlicht zorgt voor (sneller) herstel van acute en chronische klachten. Er is geen persoonlijk contact nodig en u kunt zichzelf eenvoudig thuis behandelen. Een perfecte pijnbestrijdende therapie in deze onzekere tijd.

Ook wel bekend als het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Safe Laser zorgt ervoor dat spieren en de energiefabriekjes (mitochondrien) in de cel weer vrij komen van blokkades. Dit zorgt ervoor dat cellen weer kunnen regenereren (vernieuwen) en je lichaam zichzelf weer kan herstellen en vitaal wordt/blijft.

PIJNLOOS

ZONDER MEDICATIE

De behandeling met Safe Laser is pijnloos. U ervaart tijdens de behandeling geen enkel ongemak. U kunt na de behandeling last krijgen van een soort spierpijn. Dit is een teken dat de therapie aanslaat en de losgekomen afvalstoffen het lichaam verlaten. Het is belangrijk om voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen eenvoudig het lichaam kunnen verlaten waardoor het herstel van de klacht versnelt.

GEEN NEGATIEVE BIJWERKINGEN

Safe Laser behandelt met infrarood laserlicht. Elke cel reageert op licht (een voorbeeld is zonlicht) en infrarood licht heeft de meest therapeutische werking (808nm) op celniveau. Het infrarode laserlicht zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen die de klachten veroorzaaken. Hierdoor gaat het lichaam weer functioneren zoals het deed toen het in een gezondere toestand was. De meeste Safe Laser gebruikers kunnen hun medicatie stoppen of verminderen na het gebruik van Safe Laser.

Er wordt al meer dan 50 jaar onderzoek gedaan naar de positieve en negatieve bijwerkingen van soft laser therapie (Safe Laser is een soft laser therapie). Er zijn geen enkele negatieve bijwerkingen bekend. Onze ervaring is dat de enige negatieve bijwerking de 'spierpijn' is die de dag erna wordt ervaren. Als dit niet prettig voelt is het advies om het aantal minuten van de behandeling te verlagen. Zo kunt u altijd naar uw eigen gevoel de behandeling prettig houden.

BEHANDELT DE OORZAAK

Safe Laser zorgt ervoor dat blokkades in de spieren (triggerpoints) en blokkades rondom de energiefabriekjes (mitochondrien) weer vrijkomen. Dit zorgt ervoor dat het klachtengebied weer actiever wordt waardoor cellen weer kunnen regenereren (vernieuwen) en je lichaam zichzelf weer kan herstellen en vitaal wordt/blijft.

Thuis%20behandelen%20Safe%20Laser_edited

DE BEHANDELING

 

Safe Laser

De bijzondere technologie van Safe Laser is gepatenteerd en is door de Europese Unie goedgekeurd en gecertificeerd als een veilig medisch thuis-hulpmiddel waarmee u vrijwel alle acute en chronische pijnklachten kunt behandelen. Een behan-deling met Safe Laser is pijnloos en heel eenvoudig. U kunt uw behandeling rustig op de bank, in de tuin, op bed of elke andere locatie uitvoeren. Safe Laser heeft het formaat en gewicht van een kleine zaklamp. Het infrarode (veilige) laserlicht behandelt de oorzaak van pijn, ontstekingen en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

uw klacht 

Het contact tussen Safe Laser en u kan volledig online gebeuren. Veilig en makkelijk in deze onzekere periode. Uw artrose moet door een medisch specialist gediagnos-ticeerd zijn voordat u met Safe Laser mag behandelen. Safe Laser kan op korte termijn pijnsignalen blokkeren en kan daardoor ernstige ziekten verdoezelen. We zullen tijdens een telefonisch intake gesprek vakkundig kijken naar uw pijnklachten. Vanuit deze informatie adviseren wij een periode waarin wij verwachten dat Safe Laser het gewenste resultaat zal geven. Na akkoord ontvangt u Safe Laser thuis inclusief een persoonlijk behandelplan en alle instructies. 

de behandeling

U heeft Safe Laser thuis ontvangen en u kunt uw pijnklachten eindelijk gaan behandelen. U ontvangt een persoonlijk behandelplan waarin u eenvoudig kunt zien hoe vaak en waar u zichzelf dagelijks moet behandelen. Het enige dat u hoeft te doen is de knop bovenop de Safe Laser aan te zetten en op de aangegeven plek te zetten. Safe Laser doet de rest. Zo eenvoudig is het. Tijdens de behandeling zult u niets voelen. Het is belangrijk om de aangegeven minuten niet te overschrijden omdat u in dat geval de dag erna erge spierpijn kunt ervaren. Safe Laser is 100% veilig en nooit schadelijk voor het lichaam.

Pijnvrij bewegen safe laser.jpg

LEER ALLES OVER DE THUIS BEHANDELING VAN SAFE LASER