Slider Safe Laser 100% veilig.png
 

DE MEEST EFFECTIEVE 

OPLOSSING VOOR PIJNKLACHTEN 

is Safe Laser thuis therapie

THUIS THERAPIE

De gepatenteerde technologie van Safe Laser zorgt ervoor dat thuis behandelen nog nooit zo effectief en veilig was. Het infrarode laserlicht zorgt voor (sneller) herstel van acute en chronische klachten. Er is geen persoonlijk contact nodig en u kunt zichzelf eenvoudig thuis behandelen. Een perfecte pijnbestrijdende therapie in deze onzekere tijd.

PIJNLOOS

De behandeling met Safe Laser is pijnloos. U ervaart tijdens de behandeling geen enkel ongemak. U kunt na de behandeling last krijgen van een soort spierpijn. Dit is een teken dat de therapie aanslaat en de losgekomen afvalstoffen het lichaam verlaten. Het is belangrijk om voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen eenvoudig het lichaam kunnen verlaten waardoor het herstel van de klacht versnelt.

GEEN NEGATIEVE BIJWERKINGEN

Er wordt al meer dan 50 jaar onderzoek gedaan naar de positieve en negatieve bijwerkingen van soft laser therapie (Safe Laser is een soft laser therapie). Er zijn geen enkele negatieve bijwerkingen bekend. Onze ervaring is dat de enige negatieve bijwerking de 'spierpijn' is die de dag erna wordt ervaren. Als dit niet prettig voelt is het advies om het aantal minuten van de behandeling te verlagen. Zo kunt u altijd naar uw eigen gevoel de behandeling prettig houden.

ACTIVEERT BIOSTIMULATIE

Ook wel bekend als het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Safe Laser zorgt ervoor dat spieren en de energiefabriekjes (mitochondrien) in de cel weer vrij komen van blokkades. Dit zorgt ervoor dat cellen weer kunnen regenereren (vernieuwen) en je lichaam zichzelf weer kan herstellen en vitaal wordt/blijft.

ZONDER MEDICATIE

Safe Laser behandelt met infrarood laserlicht. Elke cel reageert op licht (een voorbeeld is zonlicht) en infrarood licht heeft de meest therapeutische werking (808nm) op celniveau. Het infrarode laserlicht zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen die de klachten veroorzaaken. Hierdoor gaat het lichaam weer functioneren zoals het deed toen het in een gezondere toestand was. De meeste Safe Laser gebruikers kunnen hun medicatie stoppen of verminderen na het gebruik van Safe Laser.

BEHANDELT DE OORZAAK

Safe Laser zorgt ervoor dat blokkades in de spieren (triggerpoints) en blokkades rondom de energiefabriekjes (mitochondrien) weer vrijkomen. Dit zorgt ervoor dat het klachtengebied weer actiever wordt waardoor cellen weer kunnen regenereren (vernieuwen) en je lichaam zichzelf weer kan herstellen en vitaal wordt/blijft.

Pijnvrij bewegen safe laser.jpg

DEZE KLACHTEN KUNT U VEILIG THUIS BEHANDELEN 

Wetenschappelijk aangetoond

 

Musculoskeletale aandoeningen

Algemene problemen

Tekening persoon ATP Safe Laser.png

1. Oorproblemen
    Ontsteking, pijn, jeuk
    Tinnitus
    Otitis media
2. Tandheelkundige problemen
    Kiespijn
    Gingivitis, parodontitis
    Ontsteking of atrofie van het tandvlees
    na implantatie
3. Allergie, astma, rhinitis
    Vermindert de symptomen
4. Huidproblemen
    Eczeem, huidontsteking
    Herpes simplex en zooster
5. Diabetes mellitus
    Ulcus cruris,
    Niet helende wonden
6. Cosmetisch
    Ontsteking
    Rimpels
7. Verwondingen rond het huis
    Kneuzing, snijwond
    Brandwond
8. Vermoeidheid, zwakte
9. Veterinaire interventie

1. Stijve nek
2. Verwonding van het schoudergewricht
3. Tennis- of golfelleboog, elleboogpijn
4. Tendovaginits
    Carpaal tunnel syndroom
5. Onderrug pijn,

    Hernia

6. Reuma, reumatoïde artritis, artritis
7. Sportblessures
    Stam (distorsie)
    Kneuzing
    Hematoom
    Breuk
    Ruptura van teania, spier of pees
    Knieblessures

8. Kniepijn

    Heuppijn

    Gewrichtsslijtage, artrose

    Heupgewricht slijtage
    Kniegewricht slijtage
    Vervangende operatie

    Heupvervangende operatie
    Knie-vervangende operatie
9. Letsel van enkelgewricht,     

    enkelverstuiking
10. Spur (exostosis calcanei), letsel of

      ontsteking van calcanei of achillespees
11. Versnelling van revalidatie na operatie
12. Breuk

thuis behandelen safe laser.jpg

"THUIS BEHANDELEN WAS NOG NOOIT

ZO EFFECTIEF"

DE BEHANDELING

Safe Laser

De bijzondere technologie van Safe Laser is gepatenteerd en is door de Europese Unie goedgekeurd en gecertificeerd als een veilig medisch thuis-hulpmiddel waarmee u vrijwel alle acute en chronische pijnklachten kunt behandelen. Een behan-deling met Safe Laser is pijnloos en heel eenvoudig. U kunt uw behandeling rustig op de bank, in de tuin, op bed of elke andere locatie uitvoeren. Safe Laser heeft het formaat en gewicht van een kleine zaklamp. Het infrarode (veilige) laserlicht behandelt de oorzaak van pijn, ontstekingen en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Het contact tussen Safe Laser en u kan volledig online gebeuren. Veilig en makkelijk in deze onzekere periode. Uw klacht moet door een medisch specialist onderzocht zijn voordat u met Safe Laser mag behandelen. Safe Laser kan op korte termijn pijnsignalen blokkeren en kan daardoor ernstige ziekten verdoezelen. We zullen tijdens een telefonisch intake gesprek vakkundig kijken naar uw klacht. Vanuit deze informatie adviseren wij een periode waarin wij verwachten dat Safe Laser het gewenste resultaat zal geven. Na akkoord ontvangt u Safe Laser thuis inclusief een persoonlijk behandelplan en alle instructies. 

uw klacht 

U heeft Safe Laser thuis ontvangen en u kunt uw pijnklachten eindelijk gaan behandelen. U ontvangt een persoonlijk behandelplan waarin u eenvoudig kunt zien hoe vaak en waar u zichzelf dagelijks moet behandelen. Het enige dat u hoeft te doen is de knop bovenop de Safe Laser aan te zetten en op de aangegeven plek te zetten. Safe Laser doet de rest. Zo eenvoudig is het. Tijdens de behandeling zult u niets voelen. Het is belangrijk om de aangegeven minuten niet te overschrijden omdat u in dat geval de dag erna erge spierpijn kunt ervaren. Safe Laser is 100% veilig en nooit schadelijk voor het lichaam.

de behandeling

Safe Laser vitaliteit.jpg

Onze missie is het weghalen van uw pijn waardoor uw vitaliteit verhoogt en u meer kwaliteit van leven ervaart.

Safe Laser gezin.jpg

WAT ANDEREN OVER SAFE LASER ZEGGEN

 

"Ik heb een Safe Laser aangeschaft en ik ben nu pijnvrij zonder medicatie."

Ik heb de afgelopen 40 jaar intensief karate uitgevoerd. Mijn kraakbeen was zo versleten dat mijn arts zei dat er geen mogelijkheid was om te herstellen. Beide knieen waren slecht maar ik besloot om er slechts één te behandelen met Safe Laser. Ik merkte na 5-6 behandelingen verschil tijdens het traplopen aan de behandelde knie, deze deed veel minder pijn terwijl mijn andere knie nog pijn deed. Ik heb een Safe Laser aangeschaft en ik ben nu pijnvrij zonder medicatie.

De heer W. - 62 jaar

"Ik merk veel verbetering"

Ik had bij activiteit boven schouderhoogte erge pijn. Ik kon dan aan niets anders meer denken. Ik vond de Safe Laser behandeling erg prettig, het hielp na de eerste keer al en na elke behandeling werd het beter. Ik merk veel verbetering, mijn arm kan veel hoger en bijna zonder pijn.

Mevr. M. – 80 jaar

"..andere therapieën gaven geen verbetering"

Ik heb enige verbetering, terwijl andere therapieën geen verbetering gaven. Ik ben nu iets mobieler en heb iets minder pijn.

Mevr. I. – 60 jaar

"Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren."

Ik had al 2 jaar ernstige beenpijn, dus besloot ik een operatie te ondergaan, maar toen vond ik de Safe Laser en behandelde ik mezelf ermee. Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren. Ik denk dat ik mijn been zelf met dit apparaat kan genezen, en ik ga door met de behandeling voor genezing.

Mevr. D. - 79 jaar

"Ik ben zo blij dat ik de laser heb gekocht"

Ik had artrose. Ik moest eigenlijk geopereerd worden en dan zou ik 2 pinnen in mijn voet krijgen maar dat hoef nu niet meer dankzij de laser, ik ben nu echt happy zonder pijn.😁😁 De chirurg zei: je heb 2 opties opereren of niet opereren en er is niks meer aan te doen. nou je zie het en ook zo snel al ik ben echt zo blij dat ik de laser heb gekocht en inderdaad het was even doorzetten maar hij is geweldig! We hadden Safe Laser in eerste instantie voor de rughernia van mijn man gekocht. Ik ben blij dat ik op aanraden van Pijncentrum Echt mijn voet ook behandeld heb, dit had ik nooit verwacht.

Mevr. A. – 55 jaar

"Ik vond de behandeling erg fijn"

Ik heb veel minder pijn en de scherpe pijn is weg. Ik heb ook minder tot geen hoofdpijn meer. Ik vond de behandeling erg fijn en doet geen pijn op dat moment. Je merkte wel dat het wat met je triggerpoints deed.

Mevr. W. – 36 jaar

"Ik merk verbetering tijdens traplopen en fietsen gaat ook elke week beter."

Ik had pijnklachten door het hele been. Het was erg pijnlijk en kon aan niets anders meer denken. Ik vond de Safe Laser behandelingen pijnloos en prettig. Na slechts enkele behandelingen voel ik alleen nog maar een lichte beperking tijdens activiteit. Ik merk verbetering tijdens traplopen en ook het fietsen gaat wekelijks beter. Ik zou Safe Laser therapie zeker aanbevelen!

De heer P. – 51 jaar

"Ik had een tenniselleboog"

Ik had een tenniselleboog. Ik sliep helemaal niet en het was erg pijnlijk. Mijn klachten zijn weg na slechts enkele behandelingen.

De heer M. - 47 jaar

"Geen beperkingen meer"

Ik had een zeurende pijn in mijn onderrug. Dit was ontstaan tijdens het basketballen door een verkeerde beweging. Het was erg pijnlijk ik had geen flexibiliteit meer. Ik werd vaak wakker van de pijn. Ik heb de laser een week gehuurd en ik heb geen pijn meer en geen beperkingen meer in verschillende activiteiten.

Mevr. A. – 30 jaar

Pijnlijk opstaan safe laser.jpg

ONTDEK ALLES OVER HET EFFECT VAN SAFE LASER BIJ ARTROSE