Wil je als fysiotherapeut sneller en betere resultaten bij pijnklachten, kosten besparen of meer vrije tijd?

E-book 3d.png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png

Ontdek hoe je de oorzaak van musculoskeletale pijn aanpakt

Ontdek hoe je nooit meer fysiek zware behandelingen geeft maar enkel behandelingen die niet belastend zijn voor jou als behandelaar

Ontdek hoe je per behandelaar tussen €600,- en €1.800,- extra winst per maand kunt realiseren

Krijg meer succesverhalen bij musculoskeletale aandoeningen

Leer hoe je acute en chronische musculoskeletale aandoeningen (MSA) snel, pijnloos en effectief kunt verhelpen

7 cruciale tips hoe je jezelf, je cliënt en je praktijk meer kwaliteit van leven geeft

Inclusief case study hoe honderden mensen herstelden van artrose

Tijdelijk bijkomstigheid: marketingtips om je website- en folderteksten te optimaliseren

"...Om de waarheid te zeggen, ik was sceptisch toen ik het Safe Laser-apparaat voor het eerst leerde kennen, maar toen raakte ik overtuigd door mijn ervaring in verschillende specifieke gevallen. Een voorbeeld: op een ochtend raakte een zwemmermeisje van het nationale team gewond. Ik als masseur en chiropractor wist dat het 2-3 dagen zou duren om de klacht te behandelen, maar na het gebruik van Safe Laser kon het meisje 's middags een training 100% uitvoeren."

Atilla, Nationaal zwemteam masseur.png

Masseur van het

Nationaal Hongaars zwemteam

Waarom meer succesverhalen bij pijnklachten je #1 focus in je praktijk zou moeten zijn

Meer dan 3 miljoen mensen in Nederland hebben last van pijn, waarvan 2 miljoen al langer dan 7 jaar (chronisch). Dit bekent dat 3 miljoen mensen beperkt worden in hun dagelijkse activiteiten (werk, sport, privé) en daardoor minder kwaliteit van leven hebben. De behandelingen bij jou als fysiotherapeut zijn belangrijk in het bestrijden van pijnen aan het bewegingsapparaat. In veel gevallen kun je dit succesvol toepassen, soms in mindere mate. In beide gevallen doe je ontzettend dankbaar werk en ben je absoluut onmisbaar voor deze 2-3 miljoen mensen. 

 

De markt verandert en er wordt steeds meer verwacht van een fysiotherapeut, dit zijn soms positieve en soms negatieve verwachtingen. Enkele voorbeelden zijn het aansluiten bij grotere zorgconcepten, een goede relatie met de zorgverzekeraar, een mogelijk besteedbaar bedrag per klacht vanuit de zorgverzekeraar, een groeiend aantal fysiotherapeuten, stijgende vraag naar de begeleiding bij revalidatie, inspelen op de dubbele vergrijzing met bv. geriatrie fysiotherapie en ga zo maar door. Je kunt niet alleen je passie uitoefenen maar je moet je ook bijna dagelijks bezig houden met de veranderende markt als je als fysiotherapeut succesvol wilt zijn en blijven óf als je droom is om dit te worden. 

Weet je wat dan pas zonde is?

Als je niet voorbereid bent op deze veranderingen in de markt en de concurrent je voor is. Wist je dat je je praktijk op een aantal belangrijke veranderingen in de markt kunt voorbereiden zonder te hoeven verhuizen, samenwerkingen te zoeken of andere grote tijd-rovende en risicovolle wijzigingen hoeft uit te voeren?

fietsen ouderen blij.jpg
Oma met kleindochter.jpg
hardlopen (1).jpg
ouderen-sport_orig.jpg

Wie is !Happy zonder pijn?

Wij bieden een medisch gecertificeerde therapie aan voor acute en chronische musculoskeletale aandoeningen (MSA) waarmee je de oorzaak van de klachten pijnloos behandelt. Deze therapie zorgt in jouw praktijk voor effectievere behandelingen (eventueel i.c.m. de huidige behandelingen), kortere behandeltijden en een eenvoudige toepassing in elke praktijk, groot of klein, met of zonder personeel, startend of ervaren. Daarnaast ondersteunen wij, voor degene die hier interesse in heeft, bij het informeren van de klant over deze nieuwe vorm van therapie. Dit realiseren wij aan de hand van diverse gratis promotiematerialen zoals banners, posters, folders, enzovoorts.

*Musculoskeletale pijn is een overkoepelende term voor pijn in spieren, beenderen, pezen, ligamenten en gewrichten inclusief hun zenuwen, kraakbeen en slijmbeurzen.

De vraag naar fysiotherapeutische zorg voor chronische aandoeningen neemt de komende jaren toe. 

Zorgconsumenten zijn steeds kritischer. Het onderscheidend vermogen van een praktijk en de aanwezigheid van verschillende specialismen worden belangrijker. 

Fysiotherapeuten gaan steeds vaker op zoek naar alternatieve verdienmodellen binnen de praktijk.

Safe laser logo.png

"Mijn vriend, Tamas Rozsa, belde me 10 jaar geleden dat zijn vader een nieuwe laser ontwikkelde. De vader was Karoly Rozsa, een van de grootste lasernatuurkundige ter wereld. Ik was de eerste arts die het probeerde en de resultaten voor musculoskeletale problemen waren beter dan we dachten. Tien jaar later heb ik inmiddels duizenden patiënten van hun pijn af geholpen en meer kwaliteit van leven gegeven. En niet alleen ik: zieken-huizen, fysiotherapeuten, reuma-tologen, en velen andere artsen hebben duizenden (sport)patiënten van hun pijn afgeholpen. Zelfs jaren na de Safe Laser behandeling blijven ze pijnvrij. Safe Laser geeft mijn patiënten maar ook mezelf meer kwaliteit van leven (o.a. financieel) zodat ik mijn zoontje van 3 en zijn kleine broertje of zusje (in verwachting) de toekomst kan geven die ze verdienen."

— Dr. György Hegedűs

Ik ben 62 jaar oud. Ik doe al 40 jaar karate, wat mijn gewrichten behoorlijk heeft belast. Hierdoor zijn mijn knieën in een zeer slechte staat geraakt. Ze zijn geopereerd, maar ze bevinden zich hoe dan ook in een slechte staat. De arts die de operatie uitvoerde, zei dat het geen zin had om kraakbeen regenererende supplementen te nemen omdat mijn kraakbeen zo versleten was dat er geen mogelijkheid was om het opnieuw op te bouwen. Dit nieuws trof me zwaar en na vele andere pogingen maakte ik ein-delijk kennis met de laserbehan-deling. Ik behandelde slechts één knie en na 5-6 behandelingen begon ik het verschil te voelen. Het was een hele gemakkelijke test, bijvoorbeeld met traplopen. Ik voelde dat mijn behandelde been geen pijn had, maar de andere deed dat wel.

Je onderscheiden en daarmee je klanttevredenheid en inkomsten verhogen?

Schrijf je dan nu in voor deze gratis video cursus

De video's duren slechts enkele minuten. Je kunt je heel eenvoudig uitschrijven.

E-book 3d.png
Check groen v (1).png
Check groen v (1).png

Ontdek hoe je per behandelaar tussen €600,- en €1.800,- extra winst per maand kunt realiseren (met minder inspanning)

Leer hoe je acute en chronische musculoskeletale aandoeningen (MSA) snel, pijnloos en effectief kunt verhelpen