slider safe laser bevordert herstel.png

WELKE BEHANDELINGEN ZIJN ER

TOT NU TOE?

Volgens diverse adviespunten kunt u het volgende doen om uw artrose beperkingen te minimaliseren. Maar dit zijn vaak niet de adviezen die u de rest van u leven wilt blijven uitvoeren.

  • Elke dag bewegen en oefeningen doen. Het is belangrijk dat u elke dag een half uur actief beweegt. De beste beweging is op de fiets, wandelen of zwemmen. Met deze beweging worden de gewrichten regelmatig belast in plaats van plotseling zoals bij bijvoorbeeld tennis of hardlopen. U kunt daarnaast ook zelf thuis oefeningen doen of bij een fysiotherapeut. Een fysiotherapeut biedt vaak de juiste ondersteuning bij het uitvoeren van de juiste oefeningen. Het komt bij artrose vaak voor dat bewegen te pijnlijk is. Hierdoor beweegt u als artrose patiënt veel te weinig en komt u in een neerwaardse spiraal terecht. Als bewegen te pijnlijk is biedt Safe Laser ook op korte termijn de oplossing. Oefeningen en bewegingen gaan na een korte Safe Laser behandeling van ongeveer 15 minuten direct soepeler en minder pijnlijk.  

  • Bij overgewicht helpt het om af te vallen zodat de kniegewrichten minder belast worden. Een gezonde levensstijl met goede voeding en veel lichaamsbeweging zijn hierbij belangrijk. Lees hier meer over in het e-book van Ondersteun je gezondheid. Een diëtist en/of oefentherapeut kan je ook ondersteunen bij het afvallen. Een huisarts kan je doorverwijzen. 

  • Het advies is vaak om je hobby of beroep aan te passen zodat de pijnlijke gewrichten ontlast worden. Dit is vaak het laatste wat je wilt horen omdat je hierdoor je leven en je passie moet aanpassen zodat je minder pijnklachten krijgt. Het liefste wil je gewoon herstellen zodat je je hobby en beroep niet hoeft op te geven.

SAFE LASER THERAPIE MAAKT U PIJNVRIJ ZONDER MEDICATIE

Ervaart u ook dagelijks pijn van artrose? Wilt u zo niet de rest van uw leven verder met het idee dat het alleen maar erger zal worden? Grijp nu in en geef het lichaam de kans om te herstellen en weer  pijnvrij door het leven te gaan.

1.000+ artrose patiënten gingen u voor met de Safe Laser medische thuis behandeling waarvan  90% nog steeds pijnvrij door het leven gaat en 80% van de gebruikers met hun medicatie is gestopt of gehalveerd. 

Wetenschappelijk

Safe Laser therapie is een medisch gecertificeerd thuis hulpmiddel en valt niet onder de alternatieve geneeskunde. Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken die het positieve effect van Low Level Laser Therapie bevestigen of ook wel bekend als soft laser therapie. De laserstraal van het medische thuishulpmiddel Safe Laser verwijdert tot 10 cm diep de stikstofmonoxide van het enzymcomplex in de mitochondrien waardoor zuurstof de mitochondriën weer kan betreden. Hierdoor zijn ook de dieper gelegen gebieden goed te behandelen zoals bijvoorbeeld heupen en schouders. Lees meer over de mitochondrien bij het onderwerp ‘Een nieuwe kijk op de oorzaak van artrose

 

Nadat de mitochondrien is vrijgemaakt door Safe Laser kan deze energiefabriek in combinatie met voedingsstoffen weer ATP aanmaken, de energie van het lichaam. ATP is belangrijk voor het vernieuwen van o.a. kraakbeen wat bij artrose erg belangrijk is. Weefsels, cellen, capillairen en kraakbeen worden door de toename van ATP weer vernieuwd en je geeft het lichaam weer de capaciteit om zelf te herstellen, zoals de natuur het bedoeld heeft.

 

De herstelperiode

De herstelperiode bij artrose na het gebruik van Safe Laser therapie verschilt per persoon en varieert tussen 1-18 maanden. Artrose is een vorm van degeneratie waarbij de afbraak van kraakbeen sneller gaat dan de aanmaak, ook wel bekend als slijtage. Dit is een langzaam proces dat zich jaarlijks doorontwikkeld.  Als de slijtage in het gewricht zich ver heeft ontwikkeld kan het herstel van uw artrose soms maanden duren. Maar als u eenmaal herstelt bent betekent dit een pijnvrije toekomst.

Lees hier ervaringen

Thuisbehandelen Safe Laser
Thuis behandelen Safe Laser
Safe Laser thuis behandelen

De behandeling

Het is belangrijk dat je artrose dagelijks behandelt met Safe Laser. Je kunt dit eenvoudig thuis doen, op de bank, voor de televisie, in de auto als je bijrijder bent of in de tuin. Safe Laser is zeer eenvoudig in gebruik en je ontvangt een persoonlijk behandelplan na aanschaf van een Safe Laser.

Ontdek hier alles over Safe Laser thuis behandeling

 

 

Het is belangrijk om naast de Safe Laser therapie voldoende in beweging te blijven en veel water te drinken. Het is gebruikelijk bij artrose patiënten dat ze het niet fijn vinden om te gaan bewegen door de pijnklachten. Terwijl bewegen juist belangrijk is tegen de pijnklachten. Als u onvoldoende beweegt en niets tegen de degeneratie in uw cellen doet komt u in een neerwaartse spiraal terecht. Dat gun je niemand.

 

Safe Laser blokkeert op de korte termijn de pijnsignalen naar de herstenen waardoor bewegen met minder pijn gaat en u uw oefeningen met minder pijn kunt uitvoeren. Voldoende bewegen in combinatie met de Safe Laser behandeling is juist voor het herstel op lange termijn belangrijk.

 

Wij bedoelen met herstel op de lange termijn dat u dagelijks pijnvrij bent

zonder Safe Laser te blijven gebruiken. 

De behandelingen met Safe Laser zijn pijnloos. U kunt de dag erna een soort spierpijn ervaren. Dit zijn de afvalstoffen die vrijkomen en het lichaam verlaten. Dit is gebruikelijk en een teken dat de behandeling van de vorige dag effectief is. Beweging en veel water drinken is belangrijk voor de afvoer van deze vrijgekomen afvalstoffen. Dit bevorderd het herstel van de artrose van knie, handen, voeten, heup, rug, nek, etc.

 

Door Safe Laser thuistherapie en voldoende beweging bevordert het natuurlijke herstel van het lichaam en behandelt je de oorzaak in plaats van de gebruikelijke symptoombestrijding. 

Een pijnvrije toekomst

1.000+ artrose patiënten gingen je voor met de Safe Laser medische thuisbehandeling waarvan  90% nog steeds pijnvrij door het leven gaat (en 80% van de gebruikers met medicatie is gestopt of heeft deze gehalveerd). 

 

Safe Laser is ook effectief bij allerlei andere acute en chronische pijnklachten en het Safe Laser apparaat is ongeveer 10.000 behandeluren te gebruiken. Zelfs als u herstelt bent van artrose kunt u Safe Laser nog jarenlang voor allerlei klachten blijven inzetten.