Safe Laser leasen stijfheid en pijn

DE MEEST EFFECTIEVE OPLOSSING VOOR PIJNKLACHTEN 

is Safe Laser thuis therapie

Pijn ontstaat vaak als het lichaam 'beschadigd' wordt, bijvoorbeeld door een val of een klap. Daarnaast kan iemand onder meer pijn krijgen als hij een ontsteking in het lichaam heeft, of bij beknelling of overbelasting. Pijn voel je meestal waar het lichaam beschadigd is. We ervaren pijn als heel erg vervelend. Toch heeft het een functie. Het  pijnsignaal beschermt ons en geeft een teken aan ons brein dat er ergens in ons lichaam gevaar dreigt. Pijn is een waarschuwings-systeem van ons lichaam. Pijn van korte duur noemen we acute pijn. Duren uw pijnklachten langer dan 3 tot 6 maanden? Dan noemen we het chronische pijn.

Wat is pijn?

Wat doet pijn met je?

Pijn brengt veel ongemakken met zich mee. Misschien kunt u al niet meer makkelijk opstaan, niet meer de lange wandelingen maken die u graag wilt, niet meer de hobby uitvoeren waar u zo blij van werd, niet meer onbezorgd met de (klein)kinderen spelen, niet meer de plantjes in de tuin verzorgen en ga zo maar door. We krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken en soms raken we zelfs in een depressie door de beperkingen. Er mee leren leven of afwachten hoe lang herstel duurt is een vaak gehoord advies bij pijnklachten. Dat is het laatste dat u wilt horen als u nog van het leven en de kleine dingen wilt genieten.

Hoe werkt Safe Laser?

De bijzondere technologie van Safe Laser is gepatenteerd en is door de Europese Unie goedgekeurd en gecertificeerd als een veilig medisch thuis-hulpmiddel waarmee u vrijwel alle acute en chronische pijnklachten kunt behandelen. Een behan-deling met Safe Laser is pijnloos en heel eenvoudig. U kunt uw behandeling rustig op de bank, in de tuin, op bed of elke andere locatie uitvoeren. Safe Laser heeft het formaat en gewicht van een kleine zaklamp. Het infrarode (veilige) laserlicht behandelt de oorzaak van pijn, ontstekingen en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Safe Laser gezin.jpg

"DIT HAD IK NOOIT VERWACHT"

De heer M. - 47 jaar

Ik had een tenniselleboog. Ik sliep helemaal niet en het was erg pijnlijk. Mijn klachten zijn weg na slechts enkele behandelingen.

Mevrouw I. - 60 jaar

Ik heb enige verbetering na slechts enkele behandelingen, terwijl andere therapieën geen verbetering gaven.

De heer P. - 51 jaar

Ik had pijnklachten door het hele been. Het was erg pijnlijk en kon aan niets anders meer denken. Ik vond de Safe Laser behandelingen pijnloos en prettig. Na slechts enkele behandelingen voel ik alleen nog maar een lichte beperking tijdens activiteit. Ik merk verbetering tijdens traplopen en ook het fietsen gaat wekelijks beter. Ik zou Safe Laser therapie zeker aanbevelen!

Mevrouw W. - 36 jaar

Ik heb veel minder pijn en de scherpe pijn is weg na een paar behandelingen. Ik heb ook minder tot geen hoofdpijn meer. Ik vond de behandeling erg fijn en doet geen pijn op dat moment. Je merkte wel dat het wat met je triggerpoints deed.

Uitleg behandeling Safe Laser.jpg

SAFE LASER

Safe Laser is nieuw in Nederland maar heeft al 900.000+ patiënten pijnvrij gemaakt. Safe Laser is de enige laser therapie waarmee u medische klachten thuis kunt behandelen. Safe Laser heeft een gepatenteerde technologie waardoor de laserstraal niet schadelijk voor de ogen is. Safe Laser is gecertificeerd door de EU als 100% veilig. Hierdoor opent Safe Laser een nieuw hoofdstuk in thuis genezing. Safe Laser is medisch gecertificeerd en wetenschappelijk bewezen voor klachten zoals pijn, ontstekingen, artrose, reuma, tennisarm, aangezichtspijn, frozen shoulder, carpaal tunnel syndroom en ga zo maar door.

 

Safe Laser kan gehuurd, geleased en gekocht worden. Kopen is voor elke leeftijdsfase aanbevolen omdat Safe Laser ouderdoms-klachten aan het bewegingsapparaat bij de oorzaak behandelt en zelfs preventief gebruikt kan worden. Daarmee voorkom je artrose, reuma of elke andere wetenschappelijk bewezen klacht.

 

Bij chronische klachten zoals bijvoorbeeld artrose is kopen absoluut aanbevolen voor herstel. De huurperiode van slechts enkele weken is vaak voldoende voor pijnverlichting bij artrose maar niet voor herstel.

 

Het herstel van een acute of chronische klacht is afhankelijk van de fase van de klacht, de locatie, de frequentie van het behandelen, de ondersteunende supplementen en de hoeveelheid water dat u tijdens de behandeling drinkt. Het gebruik van ondersteunende supplementen is aanbevolen maar geen vereiste. 

WAT MAAKT SAFE LASER ZO BIJZONDER?

THUIS THERAPIE

De gepatenteerde technologie van Safe Laser zorgt ervoor dat thuis behandelen nog nooit zo effectief en veilig was. Het infrarode laserlicht zorgt voor (sneller) herstel van acute en chronische klachten. Er is geen persoonlijk contact nodig en u kunt zichzelf eenvoudig thuis behandelen. Een perfecte pijnbestrijdende therapie in deze onzekere tijd.

PIJNLOOS

De behandeling met Safe Laser is pijnloos. U ervaart tijdens de behandeling geen enkel ongemak. U kunt na de behandeling last krijgen van een soort spierpijn. Dit is een teken dat de therapie aanslaat en de losgekomen afvalstoffen het lichaam verlaten. Het is belangrijk om voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen eenvoudig het lichaam kunnen verlaten waardoor het herstel van de klacht versnelt.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Safe Laser therapie is door de EU goedgekeurd als een veilig medisch thuis hulpmiddel. Safe Laser is geen alternatieve behandeling. De klachten die Safe Laser benoemd zijn allen wetenschappelijk bewezen (Evidence Based). Safe Laser is een soft laser therapie (ook wel bekend als low level laser therapie). Er wordt al meer dan 50 jaar onderzoek gedaan naar deze nieuwe vorm van genezing.

GEEN NEGATIEVE BIJWERKINGEN

Er wordt al meer dan 50 jaar onderzoek gedaan naar de positieve en negatieve bijwerkingen van soft laser therapie (Safe Laser is een soft laser therapie). Er zijn geen enkele negatieve bijwerkingen bekend. Onze ervaring is dat de enige negatieve bijwerking de 'spierpijn' is die de dag erna wordt ervaren. Als dit niet prettig voelt is het advies om het aantal minuten van de behandeling te verlagen. Zo kunt u altijd naar uw eigen gevoel de behandeling prettig houden.

ACTIVEERT BIOSTIMULATIE

Ook wel bekend als het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Safe Laser zorgt ervoor dat spieren en de energiefabriekjes (mitochondrien) in de cel weer vrij komen van blokkades. Dit zorgt ervoor dat cellen weer kunnen regenereren (vernieuwen) en je lichaam zichzelf weer kan herstellen en vitaal wordt/blijft.

VEILIG

De classificatie van het laserapparaat is gemaakt volgens de norm IEC 60 825-1 Safety of Laser Products. Safe Laser licht beschikt over een nieuwe speciale laserlichtbron die  gepolariseerd, coherent en monochromatisch licht afgeeft zoals andere (schadelijke) lasers, maar het licht van Safe Laser vertoont geen parallel (verstrooide) stralen en kunnen niet optisch worden scherpgesteld in een puntig licht (schadelijk) in tegenstelling tot de conventionele lasers; deze nieuwe technologie wordt Safe Laser Light (SLL, patentregistratie-nummer 2103448) genoemd.

ZONDER MEDICATIE

Safe Laser behandelt met infrarood laserlicht. Elke cel reageert op licht (een voorbeeld is zonlicht) en infrarood licht heeft de meest therapeutische werking (808nm) op celniveau. Het infrarode laserlicht zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen die de klachten veroorzaaken. Hierdoor gaat het lichaam weer functioneren zoals het deed toen het in een gezondere toestand was. De meeste Safe Laser gebruikers kunnen hun medicatie stoppen of verminderen na het gebruik van Safe Laser.

BEHANDELT DE OORZAAK

Safe Laser zorgt ervoor dat blokkades in de spieren (triggerpoints) en blokkades rondom de energiefabriekjes (mitochondrien) weer vrijkomen. Dit zorgt ervoor dat het klachtengebied weer actiever wordt waardoor cellen weer kunnen regenereren (vernieuwen) en je lichaam zichzelf weer kan herstellen en vitaal wordt/blijft.

Pijnaanduiding.jpg

HET VERWIJDEREN VAN BLOKKADES

IS CRUCIAAL VOOR EEN VITALE TOEKOMST. 

Safe Laser vitaliteit.jpg

Wij genieten ervan dat we uw pijn kunnen weghalen waardoor uw vitaliteit verhoogt en u meer kwaliteit van leven ervaart.

WAT ANDEREN OVER SAFE LASER ZEGGEN

"Ik merk veel verbetering"

Ik had bij activiteit boven schouderhoogte erge pijn. Ik kon dan aan niets anders meer denken. Ik vond de Safe Laser behandeling erg prettig, het hielp na de eerste keer al en na elke behandeling werd het beter. Ik merk veel verbetering, mijn arm kan veel hoger en bijna zonder pijn.

Mevr. M. – 80 jaar

"Ik ben zo blij dat ik de laser heb gekocht"

"Geen beperkingen meer"

Ik had artrose. Ik moest eigenlijk geopereerd worden en dan zou ik 2 pinnen in mijn voet krijgen maar dat hoef nu niet meer dankzij de laser, ik ben nu echt happy zonder pijn.😁😁 De chirurg zei: je heb 2 opties opereren of niet opereren en er is niks meer aan te doen. nou je zie het en ook zo snel al ik ben echt zo blij dat ik de laser heb gekocht en inderdaad het was even doorzetten maar hij is geweldig! We hadden Safe Laser in eerste instantie voor de rughernia van mijn man gekocht. Ik ben blij dat ik op aanraden van Pijncentrum Echt mijn voet ook behandeld heb, dit resultaat had ik nooit verwacht.

Mevr. A. – 55 jaar

Ik had een zeurende pijn in mijn onderrug. Dit was ontstaan tijdens het basketballen door een verkeerde beweging. Het was erg pijnlijk ik had geen flexibiliteit meer. Ik werd vaak wakker van de pijn. Ik heb na  4 Safe Laser behandelingen geen pijn meer en ik heb geen beperkingen meer in verschillende activiteiten.

Mevr. A. – 30 jaar

Pijnlijk opstaan safe laser.jpg

ONTDEK ALLES OVER HET EFFECT VAN SAFE LASER BIJ ARTROSE

Thuis%20behandelen%20Safe%20Laser_edited

ONTDEK ALLES OVER DE SAFE LASER THUISBEHANDELING