Tieners wandelen in het bos
Lovers in Nature
Hooikoorts Pijncentrum Echt.jpg
Pollen-2-e1496562967102_edited.jpg
Pollen-2-e1496562967102.jpg

Verstopte neus

 

Branderige ogen

Niezen

Snotteren

Hoesten

Ontdek hoe je van je hooikoortsklachten af komt

  Behandelt de oorzaak | Pijnloze behandeling | Zonder medicatie 

Resultaat binnen 1 maand

Rhinitis (hooikoorts) wordt in tegenstelling tot een verkoudheid niet veroorzaakt door een virus, maar wel door een allergische reactie op bijvoorbeeld pollen in uw omgeving. Het constant niezen, slecht kunnen ademen en het snuiten van de neus en de andere symptomen kunnen erg vervelend zijn.
 

Rhinitis is een ontsteking van de neus en het neusslijmvlies. Als je hier langere tijd last van hebt spreekt men van chronische rhinitis. Veel voorkomende symptomen zijn o.a.: een verstopte neus, een waterige afscheiding (loopneus), niezen, jeukende en waterige ogen en een jeukende neus. Minder vaak voorkomende symptomen zijn: kriebel in de keel, slechte reuk, pijn in het gezicht en hoofdpijn.

Als je hooikoorts hebt wil je niets liever dan van deze vervelende klachten af. Zonder klachten kun je dit jaar eindelijk genieten van de zomer, in plaats van elke keer naar de drogist of apotheek te rennen voor de zoveelste neusspray of oogdruppels.

 

Wist je dat lasertherapie op acupunctuurpunten je klachten verlicht waardoor je minder of zelfs helemaal geen last meer hebt van deze vervelende klachten gedurende het hooikoortsseizoen. Deze behandeling voor hooikoorts is zonder naalden en geheel pijnloos.

Paar genieten van buiten

Bij Safe Lasertherapie (geheel pijnloos) wordt gebundeld licht gebruikt om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals dieper gelegen plaatsen, in het lichaam te herstellen. Bij hooikoorts is dat o.a. het diep gelegen (ontstoken) slijmvlies van de neusholten. Door het laserlicht kunnen cellen hun functie weer beter uitvoeren zoals -in het geval van hooikoorts- het verdedigen van ons lichaam tegen ongewenste indringers, de pollen. Hierdoor verdwijnen de hooikoortsklachten vanzelf na regelmatige behandelingen. 

Bij Pijncentrum Echt, waar deze hooikoortsbehandeling wordt aangeboden, wordt Safe Lasertherapie doorgaans succesvol ingezet voor het bestrijden van acute en chronische pijnklachten.

Bij Pijncentrum Echt wordt de unieke Safe Laser therapie voor hooikoorts maar ook voor andere klachten aangeboden. Safe Laser therapie is uniek en effectiever dan andere lasertherapieën.

 

Voor slechts €150,- per maand ontvang je 10 behandelingen van 15 minuten. Deze zijn geheel pijnloos. Hoe vaker je behandelt, hoe effectiever de therapie. 

Ons advies is om voor het hooikoortsseizoen al te beginnen. Zo heeft je lichaam de tijd om zich voor te bereiden op de pollen. Ben je hier te laat voor? Dat is ook geen probleem, de therapie zal altijd enorme verbetering geven. Ook als je pas start tijdens het hooikoortsseizoen.

Pijncentrum Echt logo.png

HOOIKOORTS

hooikoortsradar.nl.png