Deelname Safe Laser onderzoek

Safe Laser is medisch gecertificeerd en geeft al bijna 10 jaar een pijnvrije toekomst aan artrose patiënten in Europa, zonder medicatie of operatie maar door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Dit klinkt onwerkelijk maar is de realiteit. Dit vraagt om meer onderzoek.

 

Bent u nog niet bekend met Safe Laser?

Luister hier naar een van de ervaringen in Nederland. Dit verhaal is van Ine (55 jaar). Ze kon al 8 jaar niet meer pijnloos lopen door artrose, artritis en een zwevend stukje bot in haar voet. 

Dit is een echte ervaring en dit is geen uitzondering. Ine is zo lief en behulpzaam dat ze beanderd mag worden om haar verhaal persoonlijk aan je te vertellen.

Een gesprek met Ine kan aangevraagd worden via 06-27536008.  

 

Safe Laser in Nederland

Safe Laser is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar via Happy zonder pijn/Pijncentrum Echt. De  aankoopprijs van €1.515,- is wereldwijd vastgelegd en daardoor helaas niet toegankelijk voor iedereen. Wij van 'Happy zonder pijn' werken er daarom hard aan om Safe Laser vergoed te krijgen in het basispakket van de zorgverzekeraar zodat Safe Laser toegankelijk wordt voor elke artrose patiënt.

Het onderzoek

Om de zorgverzekeraars te overtuigen zijn we op zoek naar 500 artrose patiënten die ook die pijnvrije toekomst willen en de effecten van Safe Laser willen ervaren. Deze inschrijving is nog niet officieel. Als u zich inschrijft via onderstaande vragenlijst ontvangt u in 2022-2023 een officiële uitnodiging.

Wat wordt er van u verwacht?

- U vult de de vragenlijst in;

- Als het project van start gaat kunt u beslissen of u officieel deelneemt;

 

Als u deelneemt:

- Krijgt u een Safe Laser vergoed door de overheid;

- Bent u bereid om uw klacht dagelijks te behandelen tot u pijnvrij bent;

- Bent u bereid deel te nemen aan evaluatiemomenten.

 

Wilt u bepalen naar aanleiding van uw eigen ervaring of Safe Laser de juiste pijn bestrijdende artrose behandeling is om vergoed te krijgen in het basispakket van zorgverzekeraars? 

 

Vul deze 10 vragen in en u wordt benaderd zodra het onderzoek van start gaat (2022-2023). Wacht niet te lang want vol = vol. 

 

Bedankt.