Daya (32  jaar) is de drijfveer achter Safe Laser in Nederland. Ze werkt al meer dan 15 jaar met artsen uit heel Europa. Zij is begonnen bij NES Health, een complementaire behandelwijze. Ze heeft daarna bij verschillende bedrijven gewerkt maar de voldoening die ze kreeg bij het helpen van mensen heeft ze nooit los kunnen laten. In 2015 kwamen de zuurstofrijke producten van Kaqun op haar pad. De jaren daarna werkt ze met veel plezier met alle patiënten, artsen en de resultaten die zij met Kaqun realiseerden. In juni 2019 is Daya in gesprek met een bevriende arts. Hij wijst haar op de goede resultaten die een bevriende arts in zijn praktijk realiseert bij pijnklachten (o.a. artrose) met een therapie genaamd Safe Laser. Medisch gecertificeerd en talloze wetenschappelijke onderzoeken. Zo ontstaat de eerste interesse in Safe Laser. Twee weken later zit Daya aan de tafel bij Safe Laser, een veelbelovende therapie dat nog niet in Nederland wordt aangeboden. De eerste vraag die in haar opkwam: als het zo goed is, waarom is het nog niet overal bekend? Safe Laser technologie bestaat nog geen 10 jaar en de fabrikant heeft zich allereerst gericht op de succesverhalen in zijn eigen land. Zij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Maar nu is de fase aangebroken om naar buiten te treden.  

"Ik heb al sinds mijn 19e als droomdoel dat ik mensen op grote schaal meer kwaliteit van leven wil geven. En als er iets is dat de kwaliteit van leven beperkt is het pijn. Ik was enorm benieuwd naar de resultaten. Een fabrikant kan het wel zo mooi brengen, maar ik wil het eerst zelf ervaren. Ik  heb een Safe Laser aangeschaft en ben in mijn omgeving gaan proberen. Het was echt ongelofelijk, bijna iedereen had er baat bij. 100% score heb je nooit maar dit kwam wel erg dicht in de buurt. Zo raakte ik steeds meer overtuigd. Soms duurde het gewenste resultaat wat langer, en dan dacht ik weer... Nou, hiervoor zal het vast niet werken. Maar naarmate de tijd verstreek en de persoon bleef doorbehandelen bleek dat de aanhouder wint. Sinds een aantal maanden sta ik daarom ook voor 100% achter Safe Laser technologie. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen. Ik ben een voorstander van combinatie therapieën. Herstel realiseer je nooit door één onderdeel aan te pakken. Safe Laser komt al heel erg ver door de triggerpoints en mitochondrien aan te pakken maar soms heeft een aanvullende therapie absoluut meerwaarde. Vandaar dat ik er ook de voorkeur aan geef om met fysiotherapeuten samen te werken. Mede door de resultaten in de praktijk van fysiotherapeuten durf ik nu 100% achter Safe Laser technologie te staan. Samen werken aan een pijnvrije toekomst. Ik ben klaar voor de volgende stap in genezing, en ik  hoop dat jij dat ook bent."

TEam Safe Laser.jpeg

Het bedrijf Safe Laser is een professionele fabrikant van medische softlaserapparaten.

 

De drie oprichters: Károly Rózsa (laserfysicus, doctor in de Hongaarse Academie van Wetenschappen), Mónika Peics (docent) en Tamás Rózsa (elektrotechnisch ingenieur).
Safe Laser Bt. is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van medische lasers.

 

Volgens decreet van Ministerie van Volksgezondheid 4/2009 (III.17) behoren onze Safe Laser apparatuur tot klasse II.a. divisie van medische apparatuur.


Mede-eigenaar van ons bedrijf Dr. Károly Rózsa (DSc) (1939-2017) houdt zich sinds 1963 bezig met laseronderzoek en -ontwikkeling. Hij bezit een aantal patenten op de constructie van gaslasers. Zijn naam wordt ook geassocieerd met de eerste succesvolle genezingsbehandeling met gepolariseerd licht, die leidde tot het daaropvolgende patent op medische en cosmetische lampen die gepolariseerd licht uitstralen.


De in 2012 ontwikkelde "Safe Laser Light" -technologie heeft een nieuw hoofdstuk geopend in de geschiedenis van lasers. Hierdoor kunnen krachtige lasers veilig worden gebruikt zonder gevaar voor de ogen. (volgens IEC 60825-1: 2014) Dit heeft het bereik van lasergebruikers aanzienlijk vergroot, omdat deze apparaten niet alleen in ziekenhuizen en instellingen kunnen worden gebruikt, maar ook mensen er veilig mee kunnen werken, zelfs thuis, elke dag.

Bij de ontwikkeling van lasers werken we nauw samen met vooraanstaande professionals uit verschillende medische vakgebieden (ziekenhuizen, opleidingscentra voor artsen) en creëren we gezamenlijk tools die effectief en veilig zijn en voldoen aan de hoogste eisen.

Ons bedrijf heeft een kwaliteitsmanagementsysteem gespecificeerd in MSZ EN ISO 13485: 2012 norm en productie-kwaliteitsborging volgens richtlijn 93/42 / EEG betreffende medische hulpmiddelen, bijlage V.

Dr. Karoly rozsa 1972.jpeg
Safe laser logo.png

Dr. George Hegedus

Dr. George is arts, lifestyle coach en sinds kort hoofd onderzoeker bij Safe Laser. Door hem zijn meer dan 1.000 artrose patiënten pijnvrij. Dr. George is beschikbaar voor al uw medische vragen.

 

10 jaar eerder...

"Ik zit in mijn artsenpraktijk en ik ben net klaar met een behandeling. Ik ben mijn e-mail aan het controleren en mijn aandacht gaat naar een mail van Safe Laser. Ik begin de onderzoeken over low level laser therapie en alles over Safe Laser te lezen en ik voelde me erg opgewonden omdat er

zoveel wetenschappelijke onderzoeken zijn,
het is door de EU getest en goedgekeurd (CE-certificaat),
het behandelen is erg eenvoudig,
de behandeling zorgt ervoor dat je de  oorzaak behandelt en is is geen risico voor het oog, alle andere laser therapieën zijn dit wel. En daarnaast is Safe Laser is een leuk familiegericht bedrijf. 
Ik was niet bekend met deze therapie en ik twijfelde of de investering niet te groot was. De talloze wetenschappelijke onderzoeken en ervaringen hebben mij overtuigd. Dit was het begin van een bijzondere tijd waarin ik o.a. talloze ouderen met artrose weer een pijnvrij leven heb kunnen geven. Ik en al mijn patiënten zijn Safe Laser ontzettend dankbaar voor deze technologie."

Dr. Hegedüs György.jpg