Pijnaanduiding.jpg
Pijnaanduiding.jpg
Pijnaanduiding.jpg

Het leven is te mooi om beperkt te worden door pijn, ongeacht je leeftijd, hobby, sport of beroep. Het doel van  !Happy zonder pijn is iedereen pijnvrij maken en daardoor meer kwaliteit van leven geven. Dit kan nu eindelijk met deze nieuwe vorm van genezing. Safe Laser therapie heeft zijn werking de afgelopen 10 jaar al bewezen in het land van afkomst en er wordt al 40 jaar onderzoek gedaan naar de effecten van laser therapie op je gezondheid door allerlei onafhankelijke partijen. Er zijn geen enkele negatieve bijwerkingen bekend. Je pakt namelijk de oorzaak aan in plaats van het gevolg/symptoom/klacht te bestrijden. De behandeling is geheel pijnloos.

 

 

Ik -Daya oprichter van !Happy zonder pijn- mag eindelijk mijn doel realiseren: Nederland pijnvrij maken en houden. Ik heb jarenlang samengewerkt met artsen uit Europa en mag daardoor Safe Laser aanbieden in Nederland. Hoe meer ik mij verdiepte in de beperkingen die pijn met zich mee brengt, hoe enthousiaster ik werd om de Safe Laser therapie naar Nederland te halen. De resultaten zijn namelijk ongekend en hoopvol. 

 

Wij van !Happy zonder pijn geloven namelijk dat minder pijn je meer mogelijkheden geeft op je werk, privé of tijdens een sport. Hierdoor krijg je meer kwaliteit van leven zodat je een gelukkiger leven kunt leiden.

- Do more of what makes YOU happy -

 

Word je nu beperkt door pijn? Dan is de Safe Laser therapie de eerste stap.

De Safe Laser therapie wordt alleen aangeboden via fysiotherapeuten. Wil je deze pijnloze behandeling ondergaan? Vraag naar de Safe Laser behandeling bij je fysiotherapeut. Heeft je fysiotherapeut hier nog nooit van gehoord? Vraag een gratis informatiepakket voor je fysiotherapeut aan via onderstaand formulier.

Profielfoto Daya.jpeg