Pijnvrij bewegen Safe Laser familie.jpg
Pijnvrij bewegen Safe Laser familie.jpg

Is dit herkenbaar voor jou?

Herken je jezelf in minimaal de helft van deze vragen?

Dan heeft Pijncentrum de oplossing

Ik heb langer dan 3 maanden pijnklachten

Ik wil liever geen medicatie of een operatie

Ik voel me beperkt in mijn activiteiten

Ik wil ook volledig pijnvrij worden

Een arts heeft mijn klacht beoordeeld

Ik ervaar in de ochtend vaak pijn en/of stijfheid

Ik wil graag vrijer met mijn (klein)kinderen spelen

Ik wil langere wandelingen kunnen maken zonder pijn

Ik zou graag meer in de tuin willen werken zonder pijn

Ik ben bereid om mezelf dagelijks te behandelen

Voorbeeld:

Chronische Klacht

Artrose

We nemen als voorbeeld de ervaringen bij artrose. Artrose is een chronische klacht waarbij je volgens medici nooit meer pijnvrij zult worden. 1.5 miljoen mensen in Nederland moeten dagelijks leren leven met de vervelende klachten. Het advies is altijd medicatie, operatie, injecteren, bewegen en er mee leren leven. Ongeacht je leeftijd.

We hebben alle artrose patiënten online benaderd en 89 artrose patiënten hebben de vragenlijst ingevuld en opgestuurd. Deze resultaten staan hieronder verwerkt in een grafiek. 

Ik ben 82 jaar en ik heb al jaren last van artrose in mijn heup. Ik merkte na 6-8 weken pijnverlichting in mijn heup. Ik heb mijzelf ook de maanden erna nog dagelijks behandeld voor volledig herstel. Het is nu 2 jaar later na het gebruik van Safe Laser en ik ben nog steeds pijnvrij. Soms treed pijn in lichte mate op maar na het gebruik van Safe Laser stopt dit na 1-2 dagen. Ik ben heel blij met Safe Laser, ik gebruik het voor allerlei klachten 

Ik ben 62 jaar en ik heb de afgelopen 40 jaar intensief karate uitgevoerd. Mijn kraakbeen was zo versleten dat mijn arts zei dat er geen mogelijkheid was om te herstellen. Beide knieen waren slecht maar ik besloot om er slechts één te behandelen met Safe Laser. Ik merkte na 5-6 behandelingen verschil tijdens het traplopen aan de behandelde knie, deze deed veel minder pijn terwijl mijn andere knie nog pijn deed. 

Ja, het is artrose ik moest eigenlijk geopereerd worden en dan zou ik 2 pinnen in mijn voet krijgen maar dat hoef nu niet meer dankzij de laser, ik ben nu echt happy zonder pijn.😁😁 De chirurg zei: je heb 2 opties opereren of niet operen en er is niks meer aan te doen. nou je zie het en ook zo snel al ik ben echt zo blij dat ik de laser heb gekocht en inderdaad het was even doorzetten maar hij is geweldig! 

Ik ben 79 jaar oud. Ik had al 2 jaar ernstige beenpijn, dus besloot ik een operatie te ondergaan, maar toen vond ik de Safe Laser en behandelde ik mezelf ermee. Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren. Ik denk dat ik mijn been zelf met dit apparaat kan genezen, en ik ga door met de behandeling voor genezing.

Ik had een vergevorderde fase van artrose in mijn knie. Ik had elk moment van de dag pijn aan mijn knie en dit beperkte mijn activiteiten enorm. Ik zat daardoor ook niet lekker in mijn vel. Ik behandel nu 2 maanden met Safe Laser en ik begin nu echt verschil te merken. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar het idee dat ik dadelijk pijnvrij ben is voor mij iets om naar uit te kijken. We gebruiken Safe Laser niet alleen voor mijn knie maar ook voor allerlei andere klachten van mij en mijn man. 

Door mijn leeftijd heb ik veel verschillende problemen in verschillende delen van mijn lichaam, wat voor mij veel ongemak betekent. Ik ben 1 jaar geleden zwaar gevallen en ik heb mijn knie geraakt. Het deed erg veel pijn en was natuurlijk ook gezwollen. Ik probeerde eerst de laser te gebruiken met dezelfde methode die ik eerder op mijn heup had gebruikt, maar de pijn nam niet af. Toen kreeg ik de informatie dat ik het op een andere manier moest gebruiken, aangezien dit een relatief recente blessure was. Ik moest het meerdere keren per dag gebruiken met een geschikte behandeltijd, en toen begon het langzaam beter te worden.
Ondertussen werd ik een beetje bang dat ik misschien een breuk, kraakbeen loslating of iets anders in mijn knie zou krijgen, dus maakte ik een afspraak met een orthopedische kliniek. Maar dankzij de juiste behandeling veranderde mijn knie ten goede, ik hinkte niet meer, maar ik bezocht toch de dokter, die mijn knie onderzocht en zei dat hij ondanks mijn leeftijd in een zeer goede staat verkeerde, dus er was geen interventie nodig. Het betekent dat het juiste gebruik van de laser eigenlijk al mijn klachten heeft beëindigd

Slider safe laser goedgekeurd eu.png

90% heeft succes bij onderstaande chronische klachten.

1. Oorproblemen
    Ontsteking, pijn, jeuk
    Tinnitus
    Otitis media
2. Tandheelkundige problemen
    Kiespijn
    Gingivitis, parodontitis
    Ontsteking of atrofie van het tandvlees
    na implantatie
3. Allergie, astma, rhinitis
    Vermindert de symptomen
4. Huidproblemen
    Eczeem, huidontsteking
    Herpes simplex en zooster
5. Diabetes mellitus
    Ulcus cruris,
    Niet helende wonden
6. Cosmetisch
    Ontsteking
    Rimpels
7. Verwondingen rond het huis
    Kneuzing, snijwond
    Brandwond
8. Vermoeidheid, zwakte
9. Veterinaire interventie

1. Stijve nek
2. Verwonding van het schoudergewricht
3. Tennis- of golfelleboog, elleboogpijn
4. Tendovaginits
    Carpaal tunnel syndroom
5. Onderrug pijn,

    Hernia

6. Reuma, reumatoïde artritis, artritis
7. Sportblessures
    Stam (distorsie)
    Kneuzing
    Hematoom
    Breuk
    Ruptura van teania, spier of pees
    Knieblessures

8. Kniepijn

    Heuppijn

    Gewrichtsslijtage, artrose

    Heupgewricht slijtage
    Kniegewricht slijtage
    Vervangende operatie

    Heupvervangende operatie
    Knie-vervangende operatie
9. Letsel van enkelgewricht,     

    enkelverstuiking
10. Spur (exostosis calcanei), letsel of

      ontsteking van calcanei of achillespees
11. Versnelling van revalidatie na operatie
12. Breuk

Musculoskeletale aandoeningen

Algemene problemen

Safe Laser gezin.jpg