Pijnvrij bewegen Safe Laser familie.jpg
Logo Het PijnPlein 2 .png

Gratis

Pijnvrij bewegen Safe Laser familie.jpg

Is minimaal de helft herkenbaar voor jou?

Dan heeft Het PijnPlein de oplossing
voor jouw chronische pijnklachten
met de Safe Laser thuis therapie.

Ik heb langer dan 3 maanden pijnklachten

Ik wil liever geen medicatie of een operatie

Ik voel me beperkt in mijn activiteiten

Ik wil ook volledig pijnvrij worden

Een arts heeft mijn klacht beoordeeld

Ik ervaar in de ochtend vaak pijn en/of stijfheid

Ik wil graag vrijer met mijn (klein)kinderen spelen

Ik wil langere wandelingen kunnen maken zonder pijn

Ik zou graag meer in de tuin willen werken zonder pijn

Ik ben bereid om mezelf dagelijks te behandelen

Safe Laser goedgekeurd door EU.png

Safe Laser thuis therapie bewijst al bijna 10 jaar zijn effectiviteit bij chronische pijnpatiënten in Europa, met name bij reuma en artrose. Safe Laser Light (SLL, patentregistratienummer 2103448) opende bijna 10 jaar geleden in Europa een nieuw hoofdstuk in Soft Laser Therapie, en sinds 2020 ook in Nederland. De veilige laser straal* maakt het mogelijk dat chronische pijnpatienten hun ontstane chronische klachten thuis met infrarood laserlicht kunnen behandelen zonder veiligheidsbril. Een infrarood laserlicht is niet te vergelijken met de bekende infrarood lampen. Het dagelijks toepassen van de therapie zorgt voor veel bijzondere resultaten.

 *Volgens decreet van Ministerie van Volksgezondheid 4/2009 (III.17) behoort Safe Laser apparatuur tot klasse II.a. divisie van medische apparatuur.

 

Voorbeeld > Chronische Klacht > Artrose

We nemen als voorbeeld de ervaringen bij artrose. Artrose is een chronische klacht waarbij je volgens medici nooit meer pijnvrij zult worden. In Nederland zijn 2 miljoen mensen dagelijks beperkt door de gevolgen van reuma en artrose, zowel mentaal als fysiek. Tot heden is er geen therapie die de reuma- en artrosepatiënten weer pijnvrij maakt en meer kwaliteit van leven geeft. Het komt regelmatig voor dat een patiënt tijdelijke verlichting ervaart door de behandelingen bij de fysiotherapeut maar een volledig pijnvrij gevoel wordt zelden gerealiseerd. De toepassing van Safe Laser klinkt vaak ‘te mooi om waar te  zijn’ maar 100.000'en chronische pijnpatiënten in Europa weten inmiddels beter.

We hebben alle artrose patiënten die gemiddeld 18 maanden geleden gestart zijn met hun eerste Safe Laser behandeling benaderd. Zij hebben anoniem en online een vragenlijst ingevuld. Deze resultaten staan hieronder verwerkt. 

Resultaten artrose en Safe Laser thuisth

√ Uit het onderzoek blijkt dat 83% van de artrose patiënten volledig pijnvrij is na het gebruik van Safe Laser thuistherapie (n=89) Dit onderzoek is gemiddeld 18 maanden na de eerste behandeling met Safe Laser afgenomen;

√ Deze patiënten hoeven zich niet meer te behandelen;

√ 87% heeft de medicatie gestopt;

√ 84% van de artrose patiënten met het advies voor een prothese in knie of heup heeft de operatie geannuleerd omdat zij pijnvrij zijn na de behandelingen met Safe Laser thuistherapie (n=50).

Een pijnloze toekomst na chronisch pijn
Artrose knie Safe Laser.png

Ik ben 82 jaar en ik heb al jaren last van artrose in mijn heup. Ik merkte na 6-8 weken pijnverlichting in mijn heup. Ik heb mijzelf ook de maanden erna nog dagelijks behandeld voor volledig herstel. Het is nu 2 jaar later na het gebruik van Safe Laser en ik ben nog steeds pijnvrij. Soms treed pijn in lichte mate op maar na het gebruik van Safe Laser stopt dit na 1-2 dagen. Ik ben heel blij met Safe Laser, ik gebruik het voor allerlei klachten 

Knie artrose Safe Laser.png

Ik ben 62 jaar en ik heb de afgelopen 40 jaar intensief karate uitgevoerd. Mijn kraakbeen was zo versleten dat mijn arts zei dat er geen mogelijkheid was om te herstellen. Beide knieen waren slecht maar ik besloot om er slechts één te behandelen met Safe Laser. Ik merkte na 5-6 behandelingen verschil tijdens het traplopen aan de behandelde knie, deze deed veel minder pijn terwijl mijn andere knie nog pijn deed. 

Safe Laser 500.jpg

Ik heb al bijna 30 jaar pijn én een incomplete dwarslaesie en ik wist/dacht dat ik nooit pijnvrij zal worden. Ik ben begonnen met de Safe Laser en hoefde al snel geen extra pijnstillers te gebruiken om de nacht door te komen. De eerste weken heb ik ontzettend veel getranspireerd maar de spierspanning nam al snel af. Mijn doel was om te stoppen met de morfine (oxycodon) en dat is mij na 6 maanden gelukt. Dit had ik nooit verwacht. Ik ben zo blij dat we begonnen zijn.

Artrose knie.png

Ik ben 79 jaar oud. Ik had al 2 jaar ernstige beenpijn, dus besloot ik een operatie te ondergaan, maar toen vond ik de Safe Laser en behandelde ik mezelf ermee. Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren. Ik denk dat ik mijn been zelf met dit apparaat kan genezen, en ik ga door met de behandeling voor genezing.

whatsapp.png

Ik had een vergevorderde fase van artrose in mijn knie. Ik had elk moment van de dag pijn aan mijn knie en dit beperkte mijn activiteiten enorm. Ik zat daardoor ook niet lekker in mijn vel. Ik behandel nu 2 maanden met Safe Laser en ik begin nu echt verschil te merken. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar het idee dat ik dadelijk pijnvrij ben is voor mij iets om naar uit te kijken. We gebruiken Safe Laser niet alleen voor mijn knie maar ook voor allerlei andere klachten van mij en mijn man. 

whatsapp.png

Ja, het is artrose ik moest eigenlijk geopereerd worden en dan zou ik 2 pinnen in mijn voet krijgen maar dat hoef nu niet meer dankzij de laser, ik ben nu echt happy zonder pijn.😁😁 De chirurg zei: je heb 2 opties opereren of niet operen en er is niks meer aan te doen. nou je zie het en ook zo snel al ik ben echt zo blij dat ik de laser heb gekocht en inderdaad het was even doorzetten maar hij is geweldig! Ik kan weer met mijn kleinkinderen spelen.

Een pijnloze toekomst na chronisch pijn

90% heeft succes bij onderstaande chronische klachten.

1. Oorproblemen
    Ontsteking, pijn, jeuk
    Tinnitus
    Otitis media
2. Tandheelkundige problemen
    Kiespijn
    Gingivitis, parodontitis
    Ontsteking of atrofie van het tandvlees
    na implantatie
3. Allergie, astma, rhinitis
    Vermindert de symptomen
4. Huidproblemen
    Eczeem, huidontsteking
    Herpes simplex en zooster
5. Diabetes mellitus
    Ulcus cruris,
    Niet helende wonden
6. Cosmetisch
    Ontsteking
    Rimpels
7. Verwondingen rond het huis
    Kneuzing, snijwond
    Brandwond
8. Vermoeidheid, zwakte
9. Veterinaire interventie

1. Stijve nek
2. Verwonding van het schoudergewricht
3. Tennis- of golfelleboog, elleboogpijn
4. Tendovaginits
    Carpaal tunnel syndroom
5. Onderrug pijn,

    Hernia

6. Reuma, reumatoïde artritis, artritis
7. Sportblessures
    Stam (distorsie)
    Kneuzing
    Hematoom
    Breuk
    Ruptura van teania, spier of pees
    Knieblessures

8. Kniepijn

    Heuppijn

    Gewrichtsslijtage, artrose

    Heupgewricht slijtage
    Kniegewricht slijtage
    Vervangende operatie

    Heupvervangende operatie
    Knie-vervangende operatie
9. Letsel van enkelgewricht,     

    enkelverstuiking
10. Spur (exostosis calcanei), letsel of

      ontsteking van calcanei of achillespees
11. Versnelling van revalidatie na operatie
12. Breuk

Musculoskeletale aandoeningen

Algemene problemen

Safe Laser gezin.jpg

Gratis