slider safe laser - 90% pijnvrij.png

"Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren."

Ik had al een aantal maanden last van mijn schouder. Het was erg pijnlijk en ik merkte het vooral tijdens huishoudelijke taken, vastpakken van dingen, met liggen, tillen en ga zo maar door. Ik werd regelmatig in de nacht wakker van de pijn. Het sprak mij erg aan dat Safe Laser het natuurlijke herstel bevordert en de oorzaak van de pijnklacht aanpakt. Ik merkte na de vijfde behandeling verschil. Het is nu alleen nog maar iets gevoelig maar ik ervaar geen beperkingen meer tijdens activiteiten. 

Mevr. V. - 50 jaar

"Ik heb een Safe Laser aangeschaft en ik ben nu pijnvrij zonder medicatie."

"Ik merk verbetering tijdens traplopen en fietsen gaat ook elke week beter."

ERVARINGEN THUISGEBRUIK

Ik heb de afgelopen 40 jaar intensief karate uitgevoerd. Mijn kraakbeen was zo versleten dat mijn arts zei dat er geen mogelijkheid was om te herstellen. Beide knieen waren slecht maar ik besloot om er slechts één te behandelen met Safe Laser. Ik merkte na 5-6 behandelingen verschil tijdens het traplopen aan de behandelde knie, deze deed veel minder pijn terwijl mijn andere knie nog pijn deed. Ik heb een Safe Laser aangeschaft en ik ben nu pijnvrij zonder medicatie.

De heer W. - 62 jaar

"Ik merk veel verbetering"

Ik had bij activiteit boven schouderhoogte erge pijn. Ik kon dan aan niets anders meer denken. Ik vond de Safe Laser behandeling erg prettig, het hielp na de eerste keer al en na elke behandeling werd het beter. Ik merk veel verbetering, mijn arm kan veel hoger en bijna zonder pijn.

Mevr. M. – 80 jaar

"..andere therapieën gaven geen verbetering"

Ik heb enige verbetering, terwijl andere therapieën geen verbetering gaven. Ik ben nu iets mobieler en heb iets minder pijn.

Mevr. I. – 60 jaar

"Direct verschil bij sinus ontsteking"

Ik merkte direct duidelijk verbetering nadat ik mijn sinus ontsteking behandeld had. 

Mevr. M. – 54 jaar

"Ik merkte na de eerste behandeling direct verschil."

Ik had rugklachten met uitstraling en ik had hier al langer dan 10 weken last van. De pijn voelde ik de hele dag. Ik merkte na de eerste behandeling direct verschil. Het is na slechts enkele behandelingen nog iets gevoelig maar ik heb geen beperkingen meer in activiteiten. Ik ben zeer tevreden over deze nieuwe vorm van pijnbestrijding en zou het voor iedereen aanbevelen!

Mevr. F. – 68 jaar

"Ik werd heel erg beperkt door de pijn in mijn schouder"

Ik heb al een hele tijd last van mijn schouder. Het was erg pijnlijk en ik had hier vooral last van tijdens de huishoudelijke taken, werken in de tuin en vooral bij het vastpakken van dingen. Het sprak mij erg aan dat Safe Laser nieuw is in Nederland, pijnloos is en het mijn natuurlijke herstel bevorderd. Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren. De dag erna ervaarde ik wel het soort spierpijn dat ze benoemen. Maar dat is het waard geweest. Ik merk enorm verschil met het werken in de tuin en gedurende de hele dag. Het is minder pijn en minder stijf. Het is nog wel iets gevoelig maar ik heb geen beperkingen meer in activiteiten. Ik ben heel erg tevreden en ik zou het iedereen aanbevelen.

Mevr. M. - 79 jaar

Ik had al 2 jaar ernstige beenpijn, dus besloot ik een operatie te ondergaan, maar toen vond ik de Safe Laser en behandelde ik mezelf ermee. Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren. Ik denk dat ik mijn been zelf met dit apparaat kan genezen, en ik ga door met de behandeling voor genezing.

Mevr. D. - 79 jaar

"Ik ben zo blij dat ik de laser heb gekocht"

Ik had artrose. Ik moest eigenlijk geopereerd worden en dan zou ik 2 pinnen in mijn voet krijgen maar dat hoef nu niet meer dankzij de laser, ik ben nu echt happy zonder pijn.😁😁 De chirurg zei: je heb 2 opties opereren of niet opereren en er is niks meer aan te doen. nou je zie het en ook zo snel al ik ben echt zo blij dat ik de laser heb gekocht en inderdaad het was even doorzetten maar hij is geweldig! We hadden Safe Laser in eerste instantie voor de rughernia van mijn man gekocht. Ik ben blij dat ik op aanraden van Pijncentrum Echt mijn voet ook behandeld heb, dit had ik nooit verwacht.

Mevr. A. – 55 jaar

"Ik vond de behandeling erg fijn"

Ik heb veel minder pijn en de scherpe pijn is weg. Ik heb ook minder tot geen hoofdpijn meer. Ik vond de behandeling erg fijn en doet geen pijn op dat moment. Je merkte wel dat het wat met je triggerpoints deed.

Mevr. W. – 36 jaar

"3 uur later de helft minder pijn en stijf"

Ik ben vorige week met de fiets gevallen en het voelde nog steeds stijf en pijnlijk. Ik heb mijn heup behandeld en de pijn is 3 uur later de helft minder en minder stijf.

Dhr. E. – 52 jaar

"Het sprak mij erg aan dat een Safe Laser behandeling pijnloos en zonder naalden is"

Ik had sinds kort last van mijn achillespees. Het was erg pijnlijk en ik kon aan niets anders meer denken. Ik kon niet meer autorijden of wandelen en ik voelde de pijn de hele dag, met name in de avond. Het sprak mij erg aan dat Safe Laser een pijnloze behandeling is zonder naalden. Ik merk na een paar behandelingen verbetering maar nog te weinig om helemaal pijnvrij te zijn. Ik kan gelukkig weer doorslapen en ik overweeg om nog een week bij te reserveren.

Dhr. H. – 59 jaar

"Ik had al een aantal maanden last van mijn schouder. Ik merkte na 5 behandelingen al verschil. "

Ik had pijnklachten door het hele been. Het was erg pijnlijk en kon aan niets anders meer denken. Ik vond de Safe Laser behandelingen pijnloos en prettig. Na slechts enkele behandelingen voel ik alleen nog maar een lichte beperking tijdens activiteit. Ik merk verbetering tijdens traplopen en ook het fietsen gaat wekelijks beter. Ik zou Safe Laser therapie zeker aanbevelen!

De heer P. – 51 jaar

"Ik had een tenniselleboog"

Ik had een tenniselleboog. Ik sliep helemaal niet en het was erg pijnlijk. Mijn klachten zijn weg na slechts enkele behandelingen.

De heer M. - 47 jaar

"Geen beperkingen meer"

Ik had een zeurende pijn in mijn onderrug. Dit was ontstaan tijdens het basketballen door een verkeerde beweging. Het was erg pijnlijk ik had geen flexibiliteit meer. Ik werd vaak wakker van de pijn. Ik heb de laser een week gehuurd en ik heb geen pijn meer en geen beperkingen meer in verschillende activiteiten.

Mevr. A. – 30 jaar

"Extra pijnstilling niet meer gehad"

Het gaat heel goed. We hebben 3 weken geleden Safe Laser 500 aangeschaft en zijn nog steeds super tevreden. We hebben er allebei profijt van. E. met zijn vaten in zijn been en met name mijn littekens varen er goed bij. Extra pijnstilling niet meer gehad. Ik wil voor het eind van het jaar, de oxycodon proberen af te bouwen.

Mevr. M en Dhr. E. – 65+ jaar

"Ik had na de eerste behandeling al minder pijn in mijn knie (artrose)"

Ik heb artrose in mijn rechterknie. Ik heb de hele dag last van de pijn en als ik beweeg wordt de pijn erger. Ik merkte na de eerste behandeling al verschil bij het bewegen gedurende de dag. Het is nog wel pijnlijk maar veel minder dan voorheen. Ik zou Safe Laser therapie voor iedereen aanbevelen. 

Mevr. W. - 84 jaar

"Ik merkte na 4 behandelinge echt verbetering tijdens het wandelen."

Ik had al langer dan 10 weken last van mijn enkel-voet. Met name in de avond, tijdens het autorijden en tijdens wandelen deed het erg pijn. Ik heb de behandeling met Safe Laser als zeer positief ervaren. Ik merkte na 4 behandelingen echt verbetering tijdens het wandelen. Ik ben erg tevreden over deze nieuwe medische behandeling.

Mevr. M. - 72 jaar

Uitleg behandeling Safe Laser.jpg

Een gratis adviesgesprek

voor uw pijn?

DE MEEST EFFECTIEVE OPLOSSING TEGEN ARTROSE IS

 
Safe laser logo.png

Let op: uw artrose klacht moet door een medisch specialist zijn gediagnosticeerd alvorens wij Safe Laser aanbieden. 

Mede vanwege het feit dat Safe Laser therapie pijn vermindert en daardoor ernstige ziekten kan verdoezelen.

Artrose knie Safe Laser.png

Ik ben 82 jaar en ik heb al jaren last van artrose in mijn heup. Ik merkte na 6-8 weken pijnverlichting in mijn heup. Ik heb mijzelf ook de maanden erna nog dagelijks behandeld voor volledig herstel. Het is nu 2 jaar later na het gebruik van Safe Laser en ik ben nog steeds pijnvrij. Soms treed pijn in lichte mate op maar na het gebruik van Safe Laser stopt dit na 1-2 dagen. Ik ben heel blij met Safe Laser, ik gebruik het voor allerlei klachten 

Knie artrose Safe Laser.png

Ik ben 62 jaar en ik heb de afgelopen 40 jaar intensief karate uitgevoerd. Mijn kraakbeen was zo versleten dat mijn arts zei dat er geen mogelijkheid was om te herstellen. Beide knieen waren slecht maar ik besloot om er slechts één te behandelen met Safe Laser. Ik merkte na 5-6 behandelingen verschil tijdens het traplopen aan de behandelde knie, deze deed veel minder pijn terwijl mijn andere knie nog pijn deed. 

whatsapp.png

Ja, het is artrose ik moest eigenlijk geopereerd worden en dan zou ik 2 pinnen in mijn voet krijgen maar dat hoef nu niet meer dankzij de laser, ik ben nu echt happy zonder pijn.😁😁 De chirurg zei: je heb 2 opties opereren of niet operen en er is niks meer aan te doen. nou je zie het en ook zo snel al ik ben echt zo blij dat ik de laser heb gekocht en inderdaad het was even doorzetten maar hij is geweldig! 

ERVARINGEN ARTROSE PATIËNTEN

Artrose knie.png

Ik ben 79 jaar oud. Ik had al 2 jaar ernstige beenpijn, dus besloot ik een operatie te ondergaan, maar toen vond ik de Safe Laser en behandelde ik mezelf ermee. Na een therapie van 3 maanden besloot ik mijn knie-vervangende operatie te annuleren. Ik denk dat ik mijn been zelf met dit apparaat kan genezen, en ik ga door met de behandeling voor genezing.

whatsapp.png

Ik had een vergevorderde fase van artrose in mijn knie. Ik had elk moment van de dag pijn aan mijn knie en dit beperkte mijn activiteiten enorm. Ik zat daardoor ook niet lekker in mijn vel. Ik behandel nu 2 maanden met Safe Laser en ik begin nu echt verschil te merken. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar het idee dat ik dadelijk pijnvrij ben is voor mij iets om naar uit te kijken. We gebruiken Safe Laser niet alleen voor mijn knie maar ook voor allerlei andere klachten van mij en mijn man. 

Artrose knie Safe Laser.png

Door mijn leeftijd heb ik veel verschillende problemen in verschillende delen van mijn lichaam, wat voor mij veel ongemak betekent. Ik ben 1 jaar geleden zwaar gevallen en ik heb mijn knie geraakt. Het deed erg veel pijn en was natuurlijk ook gezwollen. Ik probeerde eerst de laser te gebruiken met dezelfde methode die ik eerder op mijn heup had gebruikt, maar de pijn nam niet af. Toen kreeg ik de informatie dat ik het op een andere manier moest gebruiken, aangezien dit een relatief recente blessure was. Ik moest het meerdere keren per dag gebruiken met een geschikte behandeltijd, en toen begon het langzaam beter te worden.
Ondertussen werd ik een beetje bang dat ik misschien een breuk, kraakbeen loslating of iets anders in mijn knie zou krijgen, dus maakte ik een afspraak met een orthopedische kliniek. Maar dankzij de juiste behandeling veranderde mijn knie ten goede, ik hinkte niet meer, maar ik bezocht toch de dokter, die mijn knie onderzocht en zei dat hij ondanks mijn leeftijd in een zeer goede staat verkeerde, dus er was geen interventie nodig. Het betekent dat het juiste gebruik van de laser eigenlijk al mijn klachten heeft beëindigd

Safe Laser vitaliteit.jpg

Onze missie is het weghalen van uw pijn waardoor uw vitaliteit verhoogt en u meer kwaliteit van leven ervaart.