olympische ringen.png

Masseur Olympisch Zwemteam

"Een paar weken voor het WK hoefde de atleet uiteindelijk geen training te missen. Ik geloof dat de zwemmer zonder Safe Laser niet in staat zou zijn geweest om een volledige trainingssessie uit te voeren." 

olympische ringen.png

Drievoudig Olympisch Kampioen Waterpolo 

"Safe Laser 500 Infrarood, heeft me de meest opvallende verbetering gebracht op het gebied van mijn schouderproblemen.Het stekende pijngevoel dat mij dagelijks beperkte behoort daarmee tot het verleden.

Versnelt herstel van 

acute en chronische musculoskeletale pijn*

pijl.jpg

*Musculoskeletale pijn is een overkoepelende term voor pijn in spieren, beenderen, pezen, ligamenten en gewrichten

inclusief hun zenuwen, kraakbeen en slijmbeurzen. 

EINDELIJK VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND

*Musculoskeletale pijn is een overkoepelende term voor pijn in spieren, beenderen, pezen, ligamenten en gewrichten

inclusief hun zenuwen, kraakbeen en slijmbeurzen. 

png laser in handen.png

SAFE LASER
=
MEDISCH GECERTIFICEERD

Safe Laser is niet te vergelijken met voorgaande lasers

door de vernieuwde technologie en de diverse patenten.

Safe laser is veilig voor de ogen!

Alle andere lasers zijn dit niet

√ 10 jaar praktijkervaring

Risicoklasse II.a. gebaseerd op de regeling 4/2009 van de minister van Volksgezondheid.

(III.17.). (93/42 EEG-richtlijn voor medische hulpmiddelen)

Safe laser logo.png
Safe laser logo.png

SAFE LASER 
THERAPEUTISCHE VOORDELEN

Meer dan 400 onafhankelijke RCT onderzoeken tonen aan dat laser therapie de volgende positieve chemische reacties in het lichaam veroorzaakt:

  • Pijnstillend

  • Ontstekingsremmend

  • Sneller herstel van wonden

  • Versneld weefselherstel en celgroei

  • Verbeterde bloedstroom

  • Verhoogde stofwisseling

  • Verbeterde zenuwfunctie

  • Vermindert de vorming van littekenweefsel

  • Verbeterde immuunfunctie

De beste therapeutische voordelen vinden plaats bij een laserstraal van 808nm. Een hogere of lagere nm heeft een minder effectieve werking. Safe Laser is altijd 808nm.

SAFE LASER 
VOORDELEN SPORT

Safe Laser is in staat om ook in de diepere lagen te penetreren tot wel 10 cm diep. Bij een acute blessure tijdens een training of wedstrijd is het belangrijk dat de atleet zeer snel herstelt en het liefst meerdere keren per dag kan worden behandelt. Meestal is dit met de doorgaande therapeutische lasers niet mogelijk. De nieuwe technologie van Safe Laser zorgt ervoor dat de laserstraal niet schadelijk voor de ogen is en meerdere keren per dag gebruikt kan worden, zelfs thuis. Dit zorgt voor een eenvoudige toepassing, sneller herstel en optimale prestaties. Onafhankelijke wetenschappelijke sportonderzoeken tonen diverse bijzonder voordelen aan bij het gebruik van lasertherapie. Bekijk ze via onderstaande knop. Het gebruik van Safe Laser is ook uitermate geschikt voor betere prestaties tijdens trainingen en wedstrijden zonder blessures..

Voorbeeld: Een zwemster van het nationale team krijgt een blessure tijdens een training in de ochtend. De masseur/chiropractor wist dat herstel 2-3 dagen zou duren. Na het behandelen met Safe Laser kon de zwemster dezelfde middag de training 100% meedoen. 

pijnaanduiding afbeelding safelaser.png
Sportblessure

ERVARINGEN PROFESSIONALS

Schermafbeelding 2019-10-03 om 12.52.01.

Ik ben drievoudig Olympisch kampioen waterpolo-speler. Ik heb sinds het begin van mijn carrière 30 jaar geleden te maken gehad met verschillende, kleinere of grotere blessures. Ik werd door zeer goede artsen behandeld en ik probeerde verschillende methoden. Het lijkt erop dat ik met behulp van een Safe Laser behandeling onlangs een zeer effectief genezings-proces in mijn schouder heb geactiveerd. Nu heb ik geen klachten en hoewel ik 41 jaar oud ben, speel ik nog steeds in het Nationaal Kampioenschap

Schermafbeelding 2019-07-31 om 13.58.18.

Om de waarheid te zeggen, ik was sceptisch toen ik het Safe Laser-apparaat voor het eerst leerde kennen, maar toen raakte ik overtuigd door mijn ervaring in verschillende specifieke gevallen. Op een ochtend raakte een zwemmermeisje van het Nationale team gewond. Ik als masseur en chiropractor wist dat het 2-3 dagen zou duren om te behandelen, maar na het gebruik van de laser kon het meisje 's middags een training 100% uitvoeren.

Reumatoloog recensie.jpg

“Het herstelproces wordt significant verkort gedurende de Safe Laser behandelingen."

Fysiotherapeut recensie.png

“Als Safe Laser therapie direct na de blessure wordt uitgevoerd, versnelt het genezingsproces enorm. ”

ERVARINGEN AMATEURS

Schermafbeelding 2020-01-09 om 09.40.22.

Hoofdcoach van het voetbalteam: Ik ontmoette de Safe Laser slechts een paar maanden geleden, en omdat het belangrijk voor mij is dat de revalidatie van onze geblesseerde spelers zo min mogelijk tijd in beslag neemt, zijn we dit apparaat intensief gaan gebruiken. Natuurlijk gebruik ik het niet alleen als coach, maar ik heb het ook op mijn gezin uitgeprobeerd. Ik heb een zeer positieve ervaring. Je kunt het positieve effect voelen na 3-4 behandelingen, en deze 3 minuten durende behandelingen nemen niet teveel tijd in beslag. Maar regelmaat is erg belangrijk, we gebruikten het twee keer per dag voor verschillende rugpijn. Mijn dochter deed vroeger ritmische gymnastiek en ze heeft ook problemen. We hebben haar met de laser behandeld en bij de derde behandeling voelde ze dat het voor haar veel gemakkelijker was om te bewegen. Daarna hebben we het ook bij voetballers geprobeerd. Ik gaf het aan de masseurs die het elke dag kunnen gebruiken. We krijgen zeer goede feedback van de spelers, ze zijn er dol op. Ik ben zo blij dat we de laser hebben ontdekt.

Schermafbeelding 2019-07-31 om 13.29.28.

Ik ben handbal keeper. Ik had 5 maanden geleden een ernstige blessure, mijn schoudergewricht was zo ontstoken dat ik niet normaal kon presteren tijdens de trainingen. Het deed pijn als ik een beweging maakte of gooide. Het stond me ook geen rust toe in de nacht, omdat ik niet op mijn rechterkant kon liggen. Ik kwam Safe Laser 500 bijna 2 maanden geleden tegen. Ik ben 2-3 keer per week behandeld. Na 10 behandelingen voelde ik geen pijn en mijn schouder is veel beter, zelfs tijdens het slapen, gooien elke andere beweging. 

SL500 (500mW) heeft minder vermogen dan de SL1800 (1800mW) en een 4 x kleiner behandeloppervlakte. Het resultaat is hetzelfde alleen is de behandelduur vele malen korter met Safe Laser 1800. Uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Schermafbeelding 2019-12-09 om 20.42.40.

Ik ben 62 jaar oud. Ik doe al 40 jaar karate, wat mijn gewrichten behoorlijk heeft belast. Hierdoor zijn mijn knieën in een zeer slechte staat geraakt. Ze zijn geopereerd, maar ze bevinden zich hoe dan ook in een slechte staat. De arts die de operatie uitvoerde, zei dat het geen zin had om kraakbeen regenererende supplementen te nemen omdat mijn kraakbeen zo versleten was dat er geen mogelijkheid was om het opnieuw op te bouwen. Dit nieuws trof me zwaar en na vele andere pogingen maakte ik eindelijk kennis met de laserbehandeling. Ik behandelde slechts één knie en na 5-6 behandelingen begon ik het verschil te voelen. Het was een hele gemakkelijke test, bijvoorbeeld met traplopen. Ik voelde dat mijn behandelde been geen pijn had, maar de andere deed dat wel.

Wil je als sporter blessures en pijnklachten effectiever en sneller kunnen behandelen?

pijl.jpg
Safe laser logo.png
!Happy (8)_edited.jpg