Slider safe laser goedgekeurd eu.png

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN ARTROSE EN SOFT LASER

Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken naar het effect van Low Level Laser therapie bij artrose van o.a. de knie. Een aantal van deze onderzoeken staan hieronder weergegeven. 
 

 

Safe Laser is een Low Level Laser therapie maar Safe Laser kan als enige Low Level Laser therapie thuis gebruikt worden. Een artrose patiënt kan zichzelf daardoor twee keer per dag eenvoudig behandelen. Dit zorgt ervoor dat de resultaten met Safe Laser bij artrose veel verder gaan dan bovenstaande onderzoeken.

Safe laser logo.png

EEN NIEUWE KIJK OP DE OORZAAK

VAN ARTROSE

De oorzaak van artrose is tot nu toe nog onbekend in Nederland. Het advies voor de behandeling van artrose is daarom altijd:

  • in beweging blijven

  • pijnstillers

  • ontstekingsremmende injectie

  • prothese

 

Deze adviezen voor het behandelen van artrose, exclusief in beweging blijven, zijn gericht op het behandelen van het symptoom.  Deze adviezen zorgen er niet voor dat het lichaam zelf weer gaat herstellen en daardoor pijnvrij wordt. 

Uitleg behandeling Safe Laser.jpg

WILT U ONDERSTAANDE WETENSCHAPPELIJKE INFORMATIE IN

'JIP EN JANNEKE TAAL'?

Ontvang onze video die onderstaande

informatie eenvoudig uitlegt.

Artrose is een verandering in het gewricht wat is ontstaan door degeneratie. Degeneratie begint in de cel. Elke cel bevat meerdere mitochondriën, de energie-fabriekjes van je lichaam. In de mitochondriën worden zuurstof en voedingsstoffen verwerkt naar ATP, de energie van je lichaam. Alle organen en weefsels hebben ATP nodig om te functioneren: spiercellen om aan te spannen, kliercellen om hormonen te maken, zenuwen om informatie voort te geleiden en organen om neurotransmitters en enzymen te maken. Voor al die biochemische reacties zijn verschillende grondstoffen nodig en zuurstof is de belangrijkste grondstof.

In onderstaande video is de elektronenoverdracht in de binnenste membraan van de mitochondrien te zien. Deze elektronenoverdracht is een ontzettend belangrijk proces in het lichaam met eindproduct ATP. 

Het cytochrome-c oxidase enzymcomplex is het laatste enzym in de elektronenoverdracht in de binnenste membraan van de mitochondriën. In bovenstaande video is te zien dat "Cyto C" cruciaal is voor de aanmaak van ATP.  Zuurstof moet dit enzym passeren voordat het verwerkt kan worden naar energie (ATP) en de cel zijn functie kan uitvoeren. Een functie van de cel is o.a. regeneratie ofwel het vernieuwen van je cellen. Zonder dat je het doorhebt vernieuwt een mens zichzelf continu. Op celniveau zijn we zelfs elke twee tot drie maanden een compleet ander mens. Cellen zijn dus continu in beweging maar zonder voldoende ATP stopt deze beweging en vernieuwing. Dit is het moment dat regeneratie veranderd in degeneratie. Hierdoor worden weefsels, cellen, kraakbeen en capillairen niet meer vernieuwd, ligt het gebied stil en ontstaan er langzaam klachten. Je herkent het vast wel dat je 'opeens' last hebt van klachten. Eigenlijk heeft deze klacht zich al jarenlang in het lichaam ontwikkeld.

 

Het is voor je gezondheid en het herstel van je klachten belangrijk om een degeneratief gebied om te vormen naar een regeneratief gebied. We gaan hier nog wat dieper op in:

1200px-Cytochrome_C_Oxidase_1OCC_in_Memb
Cytochrome c oxidase enzym.gif

Cytochrome C oxidase enzym

Stikstofmonoxide.png
Formule stikstofmonoxide.jpg

Stikstofmonoxide (Nitric Oxide)

Stikstofmonoxide (NO) is een kleurloos gas en is afkomstig van uitlaatgassen, energiecentrales maar ook naarmate we ouder worden of ziek zijn (geweest) produceert je lichaam te veel NO. Stikstofmonoxide heeft veel positieve werkingen in het lichaam zoals het ontspannen en verwijding van onze bloedvaten en het verbetert de bloedcirculatie. Maar het heeft ook een negatieve werking in het lichaam. Stikstofmonixide blijft kleven aan het cytochrome-c oxidase enzymcomplex. De functie van het cytochrome-c oxidase enzymcomplex is te zien in bovenstaande video. Je kunt deze verkleving vergelijken met een voedingswarenfabriek waarbij de doorgang geblokkeerd wordt door afval. Grondstoffen kunnen de fabriek niet meer in en het eindproduct kan de fabriek niet meer uit. Op den duur komt de fabriek stil te liggen en raakt vervallen. Hetzelfde gebeurt met de energiefabriekjes (mitochondrien) in je lichaam. De voedingsstof zuurstof kan de fabriek niet meer in door de blokkades en het eindproduct ATP kan je fabriek niet meer uit. De activiteit van je energiefabriek komt stil te liggen, er worden geen nieuwe cellen aangemaakt waardoor je cellen vervallen raken, niet meer vernieuwen en er uiteindelijk klachten ontstaan.

Het verstikkende effect van stikstofmonoxide in de mitochondrien wordt in talloze wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.

 

Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT
Wetenschappelijk onderzoeken LLLT

Artrose is een verandering in je gewricht dat ontstaat doordat de betreffende cellen in het gebied zich niet meer kunnen vernieuwen (degeneratie). Hierdoor ontstaat langzaam maar zeker slijtage. De oorzaak is de beperking van zuurstof in de mitochondrien. Weefsels, cellen en kraakbeen worden niet meer vernieuwd en/of aangemaakt en het lichaam is niet meer in staat om zichzelf te herstellen waardoor klachten ontstaan. Een van die klachten is slijtage van het kraakbeen ofwel artrose. Als je de degeneratie niet tijding beëindigd zullen de klachten die zijn ontstaan alleen maar erger worden. 

 

Voor het herstel van artrose is het belangrijk dat de mitochondriale functie verbeterd en weer op gang komt. Lees hier het wetenschappelijke onderzoek over het effect van laser therapie op de expressie van cytosolische eiwitten in het synovium van patiënten met artrose. Hierin wordt aangetoond dat laser therapie in de weefselmonsters een significante toename in mitochondriale warmteschok veroorzaakten.

Safe Laser gezin.jpg

90% van de artrose patiënten is pijnvrij na Safe Laser thuistherapie

en 80% heeft de medicatie gestopt of gehalveerd

De laserstraal van het medische thuishulpmiddel SafeLaser verwijdert tot 10 cm diep de stikstofmonoxide van het enzymcomplex in de mitochondrien waardoor zuurstof de mitochondriën weer kan betreden. In combinatie met voedingsstoffen kan er weer ATP aangemaakt worden in de cel. Hierdoor wordt o.a. regeneratie (vernieuwing) weer geactiveerd. Weefsels, cellen, capillairen en kraakbeen worden weer aangemaakt en je geeft het lichaam weer de capaciteit om zelf te herstellen, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het is belangrijk om naast de Safe Laser therapie voldoende in beweging te blijven zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam goed kunnen verlaten en dat u de doorstroom van voedingstoffen bevorderd .

 

Met Safe Laser thuis therapie bevordert u het natuurlijke herstel van het lichaam en behandelt u de oorzaak in plaats van de gebruikelijke symptoombestrijding.

De meest effectieve oplossing tegen artrose is

Safe laser logo.png

Let op: uw artrose klacht moet door een medisch specialist zijn gediagnosticeerd alvorens wij Safe Laser aanbieden. 

Mede vanwege het feit dat Safe Laser therapie pijn vermindert en daardoor ernstige ziekten kan verdoezelen.

Thuis%20behandelen%20Safe%20Laser_edited

ONTDEK DE ERVARINGEN VAN ANDERER ARTROSE PATIËNTEN